Kinder Bueno, pentru femei?

Încă de când a apărut reclama la Kinder Bueno cu tipa pe care o aşteaptă un vampir în întuneric, m-a enervat faptul că un produs destinat prin excelenţă copiilor [kinder = copil] este marketat pentru femei. Cei de la Ferrero au speculat succesul pe care porcăria aia de Twilight l-a avut în rândul fătucilor şi s-au gândit să pună şi ei un vampir gay într-o reclamă, ca să le convingă pe femei că Bueno este bun pentru ele. 

Nu zic nu, Kinder Bueno chiar este foarte bun. Dar Ferrero are alte produse pe care le putea promova în rândul femeilor dornice de vampiri dornici de… ciocolată. De exemplu, bomboanele Ferrero Rocher. Dar Kinder Bueno? În traducere Copil bun? Plus că femeia îmbrăcată într-o rochie elegantă, aşteptând un vampir care să-i mănânce ciocolata de pe buze, nu se pupă deloc cu ambalajul pe care scrie, repet, COPIL. O ciocolată pentru copii trebuia să rămână pentru copii.

Kinder Bueno are şi o pagină pe Facebook făcută, în mod evident, pentru femei. Pe wall apare câte-o poză drăguţă, câte-un truism, câte un „hai odată, vineri”, păpucei drăguţei, coafuri frumuşele etc.

Mie mi se pare că-i marketing contra naturii.

14 thoughts on “Kinder Bueno, pentru femei?”

  1. In zilele noastre pentru a-ti vinde „produsul” recurgi la tot felul de idei, ale unor copywriteri plini de „imaginatie”. Cum a mai spus cineva, si-a atins scopul reclama, pentru ca se discuta de ea:D. Sa cautati reclamele magazinelelor Profi pentru ulei :|.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.