La Aqualand, în Deva

Duminică am mers, împreună cu Sebi şi trei prieteni buni, la Deva, ca să ne bălăcim în recent inauguratul Aqualand.

Facem o paranteză ca să vă spun despre ce-i vorba: construcţia complexului a început în urmă cu patru ani, iar după mai multe promisiuni neonorate, în 21 decembrie, Aqualand a fost, în sfârşit, inaugurat. Cu presă, cu oficialităţi, cu tăierea panglicii, probabil şi cu pâine şi sare, nu ştiu, că n-am putut merge, pentru că aveam de lucru. Ştiu însă că s-a făcut mult caz de această inaugurare, că uite, în sfârşit, oraşul Hunedoara nu mai are chestia asta peste noi, avem şi noi bazin acoperit, apă caldă, loc de bălăceală, chiar dacă la un preţ ceva mai mare. Buuun.

În weekend nu ştiu ce program a fost la Aqualand, nici nu m-a interesat, că doar a fost Crăciunul, toată lumea a fost acasă, la sarmale şi cozonaci. Dar după ce greaţa şi senzaţia de balonare au trecut – cu ajutorul medicamentelor sau fără, nici nu mai contează, poate că devenii ar fi vrut să se bucure de bijuteria coroanei – Aqualand. Orarul de funcţionare al SC Aqualand SRL Deva nu era disponibil pe nicăieri, nici pe site-ul primăriei, nici pe site-urile ziarelor, că doar nu-i important când e deschis, important e să ne lăudăm că l-am făcut, într-un sfârşit.

Cum au fost întâmpinaţi cei care au vrut să facă o baie duminică, 26 decembrie, adică la cinci zile de la inaugurare? Normal, cu un program special de sărbători. Respectiv: 24-25-26-27 decembrie: închis, 28-29: program redus, iar 30-31 deecmbrie, program normal, adică de pe la 8 până la 21. Foarte frumos.

Şi de ce ziceţi că l-aţi deschis? Oare vreţi să faceţi şi bani sau aveţi program special pentru VIP-urile locale?

Update: A venit şi-o informaţie oficială – Începând de marţi, 28 decembrie 2010, de la ora 9.00, toţi cei care-şi doresc un alt fel de relaxare – înot şi jocuri acvatice –  sunt aşteptaţi la Aqualand-ul din Deva.

18 thoughts on “La Aqualand, în Deva”

 1. @Andrei: Andrei, nu ştiu ce să-ţi zic. Marţi e de la 8 dimineaţa, am primit informaţia pe mail de la primărie. Dacă mergi marţi acolo, poţi întreba şi de programul zilelor următoare, ca să n-ai surprize.

  Şi dacă afli, să ne zici şi nouă, pls. :p

 2. Na, s-a deschis într-un final glorios. Consilierii locali au fost de vină.

  Şi avem şi program special de sărbători:

  Vineri, 31 decembrie 2010: 09 – 14.00
  Sâmbătă, 1 ianuarie 2011: 15.00 – 22.00.

  De duminică, 2 ianuarie 2011, se revine la programul normal, 9-22.


  Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

 3. Stati linistiti, ca nu este BAZIN. cum e la Hunedoara, este doar o baltoaca ultra-moderna. Cei ce vor sa inoate cu adevarat tot trebuie sa se deplaseze la Hunedoara.

 4. nu asa de misto cum se spunea la Hundeoara e bazin mare adancimea e peste 2m e destul de lung, dar daca la aqualand e asa de mica adancimea mai bn faci baie la bazin la hunedoara e 8 lei ora….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.