La Deva se deschide ştrandul

FINAL UPDATE:
Marţi, 27 mai 2008, de la ora 12, va avea loc deschiderea oficială a ştrandului municipal Deva.
Intrarea este gratuită!

UPDATE:

Datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile prognozate pentru această perioadă, Primăria municipiului Deva amână festivitatea de deschidere a ştrandului municipal Deva, programată pentru sâmbătă, 24 mai 2008, ora 10, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Hahaha, din cauza codului portocaliu! laughing

Sâmbătă, 24 mai, la ora 10, va avea loc deschiderea oficială a ştrandului municipal Deva. Intrarea este gratuită! Zice un coleg că ştrandul cu pricina, situat pe DN7, s-ar putea la fel de bine numi „Ciupercăria”.

Din comunicatul de presă:

Primarul municipiului Deva va fi prezent pentru a da startul într-o competiţie de înot, în care câştigătorii vor fi premiaţi.
Vă vor încânta în programul festivităţii manechinele agenţiei Galaxy Models, cu o prezentare de modă, un program folcloric pentru iubitorii acestui gen şi multe alte surprize.

Şi apropo de ştranduri, mi-a plăcut reclama pentru Ştrandul din Geoagiu Băi…

plecati la geoagiu

4 thoughts on “La Deva se deschide ştrandul”

  1. Chiar daca ploua la Geoagiu-Bai e bine! Stiu asta de acum aproape 40 de ani!
    Problema e de natura….$. Pe vremuri intram in strand(copil fiind)printr-o saritura temerara de pe gardul care face umbra bazinului mic. De acolo, in costum de baie, saream direct in bazin si eram toata ziua la balaceala.Acuma…cam 30 de lei am inteles…scump domnule…scump!

  2. cum se prezintă Geoagiu Băi? Că eu anu’ trecut întrebam de zor dacă se merită să mă duc acolo sau la Herculane :D . chiar e ciupercărie :-s ?

  3. Geoagiu Băi e foarte OK. Ceva cam multă lume, mai ales în week-end, dar e schimbat total faţă de acum câţiva ani. Şi noi vrem să mergem la Herculane, aşa că în curând o să-ţi pot spune unde e mai bine. La Geoagiu am fost vara trecută. Există şi trei poze aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.