La înălţime

Am o nedumerire: de ce există, în unele baruri, mese şi scaune FOARTE înalte? Înţeleg că scaunele de bar sunt aşa pentru că trebuie să fii la acelaşi nivel cu barul, adică stând pe scaunul de bar, eşti la înălţimea barmanului.
Totuşi, când am fost în Arad [poza de mai jos], am stat pe nişte scaune foarte înalte, la o măsuţă la fel de înaltă. De ce? Dacă erau mai joase, plăteam mai puţin pentru cafele?

bar arad

12 thoughts on “La înălţime”

  1. Buna intrebare :-) Un motiv ar putea fi legat de eficienta – sa incapa mai multi consumatori. Daca toate scaunele sunt ocupate, langa cei pe scaune se mai pot inghesui la masa si vreo doi in picioare. Pe cand la mesele normale/joase e mai neplacut sa stai in picioare.

  2. habar n`am, n`am stat niciodata la mesele alea. am fost de cateva ori in barul ala si am fost nemultumita pentru ca mi`au adus un cocktail asa de diluat si cu atata lamaie ca nu se simtea vodka deloc.

  3. e chestie de MK – cica daca ai scaune neconfortabile, oamenii vor sta mai putin in bar si vor lasa loc si pentru alti clienti… deci daca ce bea omul e bun, o sa revina. dar ca sa nu se simta ca la el acasa, il pui sa stea ca fakiru’ si se cara repede :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.