Am văzut filmul La La Land și nu mi-a plăcut

Nu știu ce așteptări aveam de la un musical. Ultima dată când am văzut ceva asemănător mi-a venit să renunț de tot la serialul cu pricina (cineva din echipa de producție s-a gândit că ar fi o idee bună să transforme total un episod și să se joace cu nervii telespectatorilor). De data asta, am zis că trebuie să îl văd nu pentru că mi-ar plăcea musical-urile, ci pentru că absolut toată lumea care l-a văzut l-a lăudat de numa’. 

Viața nu m-a învățat încă să nu mă duc, la pomul lăudat, cu sacul, așa că am avut oareșce așteptări de la acest fim cu distribuție importantă (Ryan Gosling, Emma Stone). Povestea e lălăită, acțiunea e lălăită, eu mă bucur că avem în limba română acest cuvânt atât de potrivit în aceat context.

Am așteptat cuminte, până la sfârșit, să se întâmple ceva interesant. Repet, nu știu de ce, din moment ce nu îmi plac deloc musicalurile.

Faze memorabile – nu, dume de reținut și redat după film – nu. Recomand? Numai dacă vă pasionează genul. Sau actorii.

Nota 3 din 10

8 thoughts on “Am văzut filmul La La Land și nu mi-a plăcut”

  1. Buna, Denisa!

    Ma bucur ca am descoperit blogul tau. Initial, am intrat aici din cauza sau datorita lasatului de fumat, unde am vrut sa las un comentariu, dar vad ca sunt oprite. Sunt in plin proces de lasat de fumat si e al naibii de greu……..Sper ca tu esti tot nefumatoare!
    Cu privire la filmul amintit de tine, nici mie nu mi-a placut deloc. Nu stiu cum de este nominalizat de atatea ori. Si, nici Fata din tren nu mi-a placut , de fapt n-am rezistat decat la 20 de minute din el. Recomand cu drag filmul Hacksaw Ridge, in regia lui Mel Gibson.
    O zi frumoasa!

  2. nici nu incerc sa`l vad pentru ca nu ma atrage genul musical desi acum 100 de ani am vazut Moulin Rouge cu Nicole Kidman si ala chiar mi`a placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.