Lăudărosul

Mie nu mi-a plăcut niciodată să mă laud. Când concurez pe undeva şi iau locul I, da, mă laud. M-am lăudat atunci când am luat locul I la Cupa presei la popice, în urmă cu mulţi, mulţi ani, m-am lăudat şi atunci când am fost cea mai aprigă ţintaşă la Cupa presei la tir şi aşa mai departe. Am luat şi premiul I la şcoală, dar asta a fost în altă viaţă, dinainte de Internet, deci nu cred că vă interesează. În general, mă laud atunci când mă înscriu de bunăvoie într-o competiţie, altfel mă înroşesc toată dacă începe cineva să-mi spună că sunt bună la ceva.

De-aia nu îi pot înţelege pe oamenii  care îşi cumpără maşini scumpe doar pentru a fi văzuţi în ele, pe cei care au telefoane de 2-3 mii de lei dar caută câte-un wireless, că 3G-ul „te rupe”, pe femeile care locuiesc în mizerie, dar când ies din casă ai zice că sunt cel puţin contese, la cum sunt machiate, aranjate, coafate şi înţolite.

Nici pe individul din reclama Leroy Merlin nu-l înţeleg, deşi sunt convinsă că-i plină lumea de lăudăroşi ca el. I-am făcut şi un meme, că mi s-a părut potrivit. 


Cum să chemi poştaşul ca să te lauzi cu renovările? Cum?!

2 thoughts on “Lăudărosul”

  1. e o… reclama.
    Stupida ce-i drept dar cam asta si a fost scopul presupun) sa nasca discutii).
    Si cu cat mai multe discutii din astea naste cu atat mai mult isi cam atinge scopul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.