Lay’s rumeniţi în cuptor, Nescafé Dolce „Custo” şi Clocodil

Cât am fost eu plecată, mailurile au continuat să vină, curierii la fel, eu stăteam în Italia cu acces limitat la Internet [foarte greu mi-a fost, credeţi-mă] şi informaţiile îmi intrau în inbox şi pe uşă. Aşa că acum vreau să recuperez şi să vă arăt ce-am mai primit şi cu ce se mai laudă brandurile prietene.

Chipsuri coapte, de la Lay’s

Trei pungi de chipsuri Lay’s şi-au făcut apariţia la uşa mea cât am fost plecată. Sebi m-a sunat repede şi m-a întrebat dacă le poate deschide, pentru că-i era poftă.

Lay's Rumeniţi în cuptor

Lay’s Rumeniţi în cuptor

Lay’s Rumeniţi în Cuptor sunt singurele chipsuri coapte din România. Cele trei arome se lanseză la nivel naţional în această primăvară sub un nou ambalaj şi cu o nouă reţetă. În plus faţă de varianta cu Sare, produsul este disponibil în două noi sortimente: cu Paprika şi cu Cheese & Onion. Savoarea noului produs este acum mai intensă, astfel că Lay’s Rumeniţi în Cuptor reprezintă gustarea irezistibilă pe care o poţi savura oriunde şi oricând simţi nevoia unui moment de răsfăţ.

Pentru cele mai frumoase momente, cele mai tari petreceri şi cele mai neaşteptate vizite-surpriză, este bine să ai mereu la îndemână ceva de ronţăit gustos şi gata de servit imediat. Cu cele trei arome delicioase şi ambalajul practic, Lay’s Rumeniţi în Cuptor este alegerea potrivită pentru întâlnirile cu fetele, oriunde şi oricând ar avea loc. Preparate după o reţetă unică, Lay’s Rumeniţi în Cuptor sunt singurele chipsuri care nu sunt prăjite în ulei, ci coapte.

Se simte diferenţa între chipsurile prăjite în ulei şi cele coapte. Astea din urmă au o textură diferită şi, evident, un alt gust. Nu sunt rele, dar parcă tot mai bune sunt cele prăjite în ulei. Nu în exces, desigur, dar mai bune. Dacă tot e să „păcătuieşti”, măcar să ştii de ce o faci!

Dolce Gusto & Custo

Nescafé Dolce Gusto lansează espressorul Piccolo ediţie limitată by Custo Barcelona. Spiritul Barcelonei [ah, Barcelona!] şi o cafea bună! Acum un an şi ceva, văzusem în Real un Piccolo colorat de Agatha Ruiz de la Prada, dar eu tocmai îl primisem pe al meu deci nu avea rost să îmi mai cumpăr unul doar pentru că avea buline colorate, iar acum cei de la Nescafé mă mai chinuie cu un espressor mişto. Mie mi-a plăcut mai mult cel personalizat de Agatha Ruiz de la Prada, dar nici ăsta nu-i urât deloc.

NESCAFE Dolce Gusto Piccolo by Custo Barcelona

NESCAFE Dolce Gusto Piccolo by Custo Barcelona

„Designerii spanioli s-au jucat cu spaţiul şi noţiunile de design tocmai pentru a demonstra că în acest sezon obiectele devin extensii ale personalităţii şi ne încurajează să ne exprimăm în culori puternice, ce ne vor scoate din anonimat”, zice un comunicat de presă care a venit însoţit de pozele de mai jos. Cafegioaica din mine aprobă.

Despre Custo Barcelona: Fraţii Dalmau, Custo şi David, au creat brandul Custo Barcelona la începutul anilor ’80, după o călătorie extinsă în jurul lumii. Călătoria le-a permis să descopere o întreagă paletă de viziuni culturale şi artistice, care au fost sursă de inspiraţie. Stilul abordat de surferii din California a reprezentat punctul de plecare pentru asocierile inedite de culori şi texturi pentru care brandul este recunoscut la nivel mondial.

Clocodil, din mânuţe de copil

Clocodil, din mânuţe de copil

Clocodil, din mânuţe de copil

Nişte părinţi inventivi au pus pe picioare un mic business pentru alţi părinţi: Clocodil, magazinul online care îţi printează pe tricou sau pe o sacoşă desenul copilului tău. Partea faină este că îţi poţi ameninţa copilul că îl îmbraci cu cel mai frumos desen al lui, partea şi mai faină este că imprimarea desenelor voastre pe tricouri se face prin infuzia cernelii direct în fibra textilă [print digital]. Citez: „Nu plastic, nu termotransfer, nu două spălări şi gata!”.

Am primit de la Clocodil o sacoşă cu unul dintre primele desene imprimate, realizat de Sofia, primul artist-designer al Clocodilului. Arată foarte fain, parcă desenul e de-acolo, din fabrică. O s-o port cu drag, chiar dacă nu mai vine primăvara odată!

Treaba e simplă: ai un copil şi eşti atât de mândru de creaţiile lui încât ai vrea să le porţi tot timpul la tine? Acum le poţi purta şi la muncă, fără să-ţi faci griji că şefii s-ar putea uita urât: pe tricou.

Mai multe despre Clocodil puteţi afla deocamdată pe pagina de Facebook, site-ul e în construcţie.

1 thought on “Lay’s rumeniţi în cuptor, Nescafé Dolce „Custo” şi Clocodil”

  1. Lol, după părerea pr-istilor sau a publicitarilor, oamenii sunt atât de tristi si neinteresanti ca trebuie sa își cumpere un expresie colorat ca sa își exprime personalitatea si sa se remarce in mulțime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.