Leapşă: a patra poză din folderul patru

Iată o leapşă primită de la Brylu şi care mi-a plăcut mult. Cică tre’ să caut în folderul în care ţin pozele – pun pariu că toţi avem pe undeva un folder numit Poze -, apoi alegi cea de-a patra fotografie din folderul cu pricina, o pui pe blog, o explici şi dai leapşa la alte patru persoane.

La mine, folderul „Poze” conţine alte foldere: 2007, 2008, 2009, _sort [adică poze pe care din 2008 tot vreau să le sortez şi nu mai apuc, pentru că eu fac „ordine” în calculator numai când nu am net], oraşe, cununie şi other people’s. Dacă aleg o poză din folderul cu alea nesortate, nu-i bine, pentru că-i de fapt un fel de afiş făcut de mine pentru cineva. Deci nu-i bun, aşa că mergem la folderul 2007, unde alegem al patrulea folder, apoi cea de-a patra poză din el. Nu-i aşa de simplu precum părea! :D

În poza cu pricina îl avem pe domnul Sebastian, VisUrât, pentru necunoscători, în aşteptarea pizzei de la Play, în ziua în care s-a mutat din Iaşi la Deva, adică în 16 august 2007.

Leapşa merge mai departe la Sebi, Veve, Nebu şi Stanciu.

5 thoughts on “Leapşă: a patra poză din folderul patru”

  1. Vezi cum sta cu mainile Visurat? E sindromul puscariasilor ca sa nu le ia nimeni farfuria cu mancare dinfata. Nu am zis ca-i puscarias, Doamne Fereste, dar instinctiv este pregatit pentru orice tentativa la bunul propriu. Si, nu-i rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.