Let’s Colour

Nu-mi place că trebuie să pun pe blog atâtea filmulețe unul după altul [da, o să mai existe și texte pe blogul ăsta, lăsați-mă doar câteva zile, ca să-mi revin, că m-a lovit căldura], dar când e atâta frumusețe în lume*, nu pot să nu vă arăt și vouă. Măcar atât, dacă texte deștepte n-am mai prea produs.

Azi avem o reclamă superbă pentru Dulux, descoperită pe blogul bucureșteanului cu blog. Și un link, dacă v-a plăcut: Let’s Colour Project.

7 thoughts on “Let’s Colour”

  1. Am ceva interesant sa-ti trimit dar e-mail-ul tau la G-MAIL
    nu functioneaza. Cred ca coada de maimuta e defecta!
    E-mail me your e-mail address so I can sent you a few nice
    things! NO SOLICITING! I PROMISE!

  2. In maxim 2 ani in Romania, posibil in Bucuresti, Dulux (brand al grupului AkzoNobel NV) va „anima” un cartier. Programul Let’s Colour este deja implementat in Europa – Paris si Londra, America de Sud – Rio de Janeiro, Asia – Johdpur. La nivel mondial pana in 2020 toate tarile unde se regasesc filiale AkzoNobel urmeaza sa participe la acest proiect de responsabilizare sociala. Pana atunci va invit sa urmariti site-ul dulux.ro (sper ca colegii de la Mk sa il definitiveze in cel mai scurt timp)

    1. Cătălin, astea sunt super vești! Mi-ar plăcea să fie un alt oraș în „chestiune”, dar și dacă-i București, tot aș vrea să văd când și cum se întâmplă minunea. E o idee super.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.