Mărţişor de la Cosmote

Nu am scris întotdeauna despre cadourile primite de la companii – şi-mi cer scuze pentru asta, n-o să se mai întâmple! -, dar vreau să încep anul [anul începe odată cu primăvara, în martie, nu?] mulţumindu-le celor trei Doamne de la Cosmote care mi-au trimis cel mai frumos mărţişor anul ăsta: un set de instrumente de scris Swarovski.

Pentru mine, cristalele Swarovski sunt mai mult decât nişte bucăţi de sticlă strălucitoare, asta de când am fost la Wattens, în Austria, la fabrica Swarovski. De fapt, la KristallWelten.

Şi-apoi, mai sunt şi pixurile: am un pitic pe creier căruia îi plac la nebunie pixurile. Aveam şi o colecţie de peste 500 de bucăţi pe care am vândut-o la o licitaţie caritabilă. Între timp, s-au mai adunat câteva zeci de pixuri, iar pixul şi creionul mecanic primite de la Cosmote vor sta la loc de cinste în colecţie. 

Mărţişor Swarovski de la Cosmote

Mărţişor Swarovski de la Cosmote

Mărţişor Swarovski de la Cosmote Mărţişor Swarovski de la Cosmote Mărţişor Swarovski de la Cosmote

Mărţişor Swarovski de la Cosmote

Mărţişor Swarovski de la Cosmote Mărţişor Swarovski de la Cosmote  Mărţişor Swarovski de la Cosmote

Mulţumesc, Lidia, Diana şi Anca Elena! Să aveţi o primăvară frumoasă!

8 thoughts on “Mărţişor de la Cosmote”

  1. Ce chestie simpatica ideea celor de la Cosmote …
    Am observat ca multa lume a inceput sa fuga la ei, in detrimentul Orange sau Vodafone. Oare Cosmote au si modemuri stick ptr internet?

  2. Boi cred ca am mai vazut poze cu martisoare de la Cosmote si pe facebook, nu stiu daca erau ale tale :)) sorry ptr asta, dar atunci mi se pareau chiar misto, acum insa vazand pozele astea, parca martisorul asta nu arata chiar ok :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.