Mașina de spălat, înainte și după

Într-o bună zi, voi avea o casă perfect ordonată, ca în showroom-urile de mobilă. Până atunci, însă, adun idei, le pun în practică, încerc tot felul de variante noi de organizare și de sortare a lucrurilor de prin casă. Și vă mai arăt și vouă câte o idee, două. 

Mașina mea de spălat haine are locul ei, într-o nișă din holul apartamentului. E foarte bine așa, pentru că nu ocupă spațiul și așa nu foarte generos din baie. Din păcate, pe lângă o mașină de spălat rufe se strâng tot felul de chestii: detergent, balsam, coșul de rufe etc. Ale mele „accesorii” erau depozitate deasupra mașinii de spălat, iar când am văzut în ofertă la Kaufland un raft special pentru mașina de spălat, nu am ezitat și l-am cumpărat imediat.

masina de spalat inainte si dupa

Nu a fost foarte scump, dar nici ieftin: 150 de lei, dacă-mi aduc bine aminte, dar zău că face toți banii. Am înghesuit în și pe el el toate ojele mele, colecția de săpunuri, unguente, pastă de dinți neîncepută, discuri demachiante, hârtie igienică, deodorante, farduri, cam tot ce nu am vrut să mai văd înghesuit în baie.

Acum stat toate frumos ordonate pe raft și după câteva ture de organizare și mai ales reorganizare, le-am găsit câte un loc și cam știu pe unde e fiecare chestie. Și e o senzație atât de faină, încât cred că am un pic de deranj la cap.

E normal să te bucuri când ai casa curată, să simți nevoia să miroși produse de curățare?

6 thoughts on “Mașina de spălat, înainte și după”

  1. secretul unei case ordonate este sa nu ai obiecte inutile, doar ceea ce folosesti constant. sa arunci ce e inutil, stricat, sa nu tii ceva ca poate`l folosesti mai incolo ca asa ajungi cu un TV cu tub catodic in raftul de sus din debara si dupa 15 ani sau gasesti mousi cu bila prin sertarele de la birou.

    eu nu tin nimic pe masina de spalat ca atunci cand trece pe stoarcere se scutura chiar si la 800 turatii, daca aveam atatea pe masina cred ca le strangeam de pe jos de fiecare data.

  2. mi se pare cea mai misto si mai practica idee pentru accesorii si noi incercam o achizitie la fel in foarte scurt timp.
    avem un asfel de raft si noi, e in baie pentru „toanele” mele si cremele lui si aparatul lui barbierit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.