McPoop: Mi-am personalizat singură cana de cafea

Am văzut prin vloguri și pe Instagram (cred) cănile pe care McDonald’s, de fapt, McCafé, le-a trimis unor influenceri de pe la noi. Pe mine, ca blogger, brandul ăsta nu m-a băgat niciodată în seamă, ceea ce m-a ajutat foarte mult când am decis să nu mai mănânc fast food decât foarte rar (când chiar nu am de ales). În calitate de client, am avut mai multe plângeri legate de restaurantul din Deva, de fiecare dată soluționate pe sistemul se rezolvă, nu se poate. Adică mi-au dat câte un răspuns evaziv și aia a fost tot. 

Singurul lucru pe care îl mănânc de la McDonald’s este plăcinta cu măr, aia pentru care trebuie să aștepți 7 minute, că e „comandă specială”. Salivez când mă gândesc la McChicken, dar prefer să zic pas și să încerc să mănânc ceva sănătos. În Kaufland am găsit o plăcintă cu măr, marcă proprie (K Classic) și una de la Morărița, prima la 6 lei, a doua la 10 și ceva. Vin în cantități mult mai mari decât plăcințica de la Mc și sunt aproape la fel de bune, cu diferența că vin congelate și ți le coci tu în cuptor, nu le prăjești în ulei, cum se întâmplă cu cele de la Mc.

Revenind la oile noastre, dacă la fast food am cam renunțat, la cafea nu cred că o să renunț vreodată. Iar cafeaua de la McDonald’s e chiar bună, de câțiva ani încoace. Era o vreme când avea gust mai rău decât aia de la automat, dar acum e bună de tot. Motiv pentru care am decis să fac un pic de mișto de cănile lansate de ei de curând, pe care scrie: Shit happens. Coffee helps.

Tradus în română, mesajul pare mai murdar decât ai fi dispus să tolerezi pe o cană de cafea, dar cu un poop emoji pare nevinovat. Sau nu? Tu ți-ai bea cafeaua dintr-o astfel de cană?

Detalii tehnice – adică de ce am avut nevoie pentru acest proiecțel:

  • cană albă de la Pepco – 2 lei, redusă de la 4 (parcă)
  • marker negru permanent – 2,5 lei
  • marker galben – 3 lei
  • adeziv pentru tehnica șervețelului
  • poop emoji
  • pensulă
  • scotch
  • telefon cu aplicație pentru timelapse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.