Moloţ, la înălţime

Mircea Moloţ, preşedintele [încă] Consiliului Judeţean Hunedoara, e un om mic de statură. Cineva, nu spui cine, persoană importantă, i-a spus, la un moment dat, că e un om mai mic decât statura sa. O fi avut omul motivele lui ca să-i spună aşa, ce ştiu eu? De fapt, ştiu. Şi avea dreptate. Dar asta e altă poveste.

Ei bine, de când cu campania electorală, Mircea Moloţ a avut ocazia să vadă o parte din centrul Devei de la înălţime:

la inaltime

El e cel din stânga, cel mai înalt, cel mai mare, cel mai deştept. Pardon, aci nu vorbeam de inteligenţă, numai de înălţime.

12 thoughts on “Moloţ, la înălţime”

 1. las’ ca , cade:))
  anu’ asta o sa fie o intorsatura:), lumea a inceput sa vada pe unde e bine … la gratare … acum cu campanie electorale:))

 2. ioi, Doamne iarta-ma, asta e echivalentul lui s-a urcat scroafa in copac!
  S-o urcat Moloţ pe bloc (Malac, pronunţat moloţ, înseamnă în maghiară porc)

 3. E naspa pentru unii. Mai avem un pic si o sa stim exact cine a avut dreptate si cine va plange! Am eu o banuiala….

 4. Pingback: Today’s 10 Blogosphere Quickies : INconstantIN.ro
 5. Domnu’ Dan, n-ar fi rău să fie bine pentru noi. Că asta ar presupune să fie naşpa pentru alţii… la tăţi ni-i greu! Da’ tare mă tem că suntem prea proşti ca să ne alegem „lideri” buni. Aşa că vom rămâne tot cu ăştia pe care-i merităm.
  Sper să nu, totuşi.

 6. Uneori mă întreb dacă există lideri buni. Că, după cum văd eu treaba, atunci cînd devine lider, omul de la cap se împute… Pentru că are numai bani în el.

 7. domnule molot inca nu ati luat masuri pentru cele 2 familii care nu si-au primit banii cuveniti de la stat,e greseala e a voastra si tratatio ca atare,sa nu credeti ca va ramane asa,vom merge pana la haga de e cazu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.