Moş Crăciun spânzurat se întoarce

mos craciun spanzurat Anii trecuţi, era de bon-ton să ai spânzurat la fereastră un Moş Crăciun cât mai mare. Aproape că nu exista casă ori fereastră de bloc fără un moş de-ăsta agăţat.

Mă gândesc că producătorii chinezi care i-au inventat au vrut ca moşii să pară că se caţără pe o scară, dar 90 la sută dintre ei par spânzuraţi. Deci moşi spânzuraţi avem, centrele oraşelor sunt luminate, târgurile de Crăciun au început încă din 10 decembrie, ce mai lipseşte?

19 thoughts on “Moş Crăciun spânzurat se întoarce”

  1. Vrei sa-ti mai zic ca unul din mosii astia m-a speriat de aproape m-am c**at pe mine?? L-am vazut spansurat EXCT in fata geamului meu, ca dobitocu’ de vecin nu l-a mai asigurat. Si noaptea, cand sa inchid si eu laptopu’ si sa dorm, hop, batai in geam… Ma uit si uite frate, spanzuratu! Am crezut ca-l strang pe ala de gat…

  2. Acum ceva timp credeam ca doar in Romania exista „moda” mosilor la balcoane dar am descoperit anul trecut ca m-am inselat… Se pare ca sunt cautati si in afara… Dar mai noi, aici sunt spanzurati si prin copaci, nu numai la balcoane..
    Referitor la intrebare… Mie imi lipseste zapada…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.