Negrul este noul negru

[Non-]culoarea asta nu se va demoda niciodată. Sunt convinsă că fiecare dintre voi are cel puțin un articol vestimentar negru în garderobă. Scriam, în urmă cu câteva luni, că nu le înțeleg pe cele două femei care se îmbracă exclusiv în negru, și iată că mi se oferă ocazia să mă contrazic: Rexona Crystal vrea să ne convingă că negrul este o culoare sexy. De acord, cu mențiunea că orice culoare poate fi sexy dacă este purtată cu o anumită atitudine. Poți fi sexy și în verde, la fel cum poți fi atrăgătoare și atunci când ești îmbrăcată în portocaliu. N-am auzit, totuși, despre vreo Little Green Dress ca piesă de bază în garderoba oricărei femei.
Cine și-o amintește pe Angelina Jolie, cea mai frumoasă femeie din lume, pe afișul filmului „Mr. & Mrs. Smith”, îmi va da dreptate: femeia asta arată superb în orice s-ar îmbrăca, dar negrul îi întregește perfecțiunea.
Ce ziceți, este sau negrul cea mai sexy [non-]culoare de îmbrăcat?

P.S. Sigur ați observat bannerul Rexona din sidebar. Până pe 31 mai puteți câștiga genți Furla [alarmă! Piticul meu responsabil cu gențile a început să țopăie]. Toate detaliile sunt aici.

2 thoughts on “Negrul este noul negru”

  1. one little black dress este clar un articol pe care femeie trebuie sa-l aiba,indiferent de tipul de decolteu material etc etc e chestia aia care te scoate din rahat cand crezi ca nu mai ai speranta :))ca sa nu mai vorbim de blugii negrii care mie una mi se par divini si merg cu o rochita colorata lejera peste. Nu stiu de ce multi au impresia ca daca te imbraci in negru automat esti conservator/plictisitor etc. Hainele sunt domeniul feteleor si daca nici aici nu reusim sa facem negrul placut atunci nu stiu unde.

  2. eu sunt bruneta si cu pielea mai deschisa, si-mi sta ca naiba in negru, ma face si mai palida, iar fond de ten sau autobronzant nu prea folosesc. Plus ca sunt f. slaba, daca ma mai imbrac si-n negru…am un rand-2 de haine negre pt. inmormantari sau chestii foarte oficiale/cu staif, dar in rest…nici sa n-aud.Plus ca ma deprima culorea asta, o asociez cu doliul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.