Nescafé a luat un lucru bun și l-a stricat

Când am început să beau cafea, a fost ness, că asta văzusem la ai mei și îmi plăcea gustul intens. Am vreo câțiva ani de când am trecut pe cafea naturală, însă mama mea și mama ei au rămas fidele brandului Nescafé, afirmând că nu există cafea mai bună decât Brasero-ul lor. Cred că au băut, lejer, un camion de Brasero,  de când a apărut pe piața românească. 

De la o vreme, Brasero s-a împărțit în trei: mild, cu gust moale, classic, adică ăla bun și strong, cu un gust prea intens până și pentru mamele mele. Brusc, cele trei variante s-au reunit acum într-una nouă: Brasero dublu filtrat sau așa ceva.

Care are un gust așa și-așa, dar miros… de petrol! Nescafé, uite-așa ți-ai pierdut cel puțin două cliente. Că ai fi făcut tu un focus grup cu persoane care poat e nici nu beau cafeaua ta și ai retras de pe piață un produs bun ca să îl înlocuiești cu o mizerie.

 

6 thoughts on “Nescafé a luat un lucru bun și l-a stricat”

 1. Eu tot cu Nescafe la pliculete :)))) Eu nu prea pot sa beau cafea, ca o ia inima la sanatoasa, dar cu ness-ul sunt ok.
  Ocazional, beau si 3 in 1, din astea. Ca e Jacobs, ca e Nescafe, e bun acolo.

  Eh, ne mai ramane Jacobs (da’ parca e prea amar) sau Amigo. Amigo e ok’ish…

  Oricum, am pus ochii pe o cafetiera cu rasnita, care are si programator, asa ca dimineata o sa gasesc o cana de cafea proas- pa- ta! hehehe!

   1. Eu stiu fix invers, ca nessul este mai slab decat cafeaua normala. Si se observa si la mine. Cafeaua imi cam da tremurici, nessul nu.
    Practic, este cafeaua fiarta, transformata in pudra (cafeaua este transformata in vapori, iar vaporii sunt inghetati, pana se fac ca o pudra, aka ness-ul). De-aia nu raman reziduuri, dupa ce faci ness.
    Ma rog, eu asa stiu. Ca o fi altfel, habar n-am.

    Apropo, abia acum am dat si eu nas in nas cu Nescafe ala dublu filtrat. Intr-adevar, are un gust de cacat… Ma indrept spre amigo sau Jacobs, in materie de ness.

    Intre timp, la cafea, raman la Lavazza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.