Noaptea reducerilor la Iulius Mall, cu Sonique

Motivul pentru care am mers la Timişoara săptămâna trecută l-a reprezentat invitaţia pe care am primit-o, împreună cu alţi bloggeri, la o discuţie de „împrietenire” cu Iulius Mall. Am apreciat faptul că o firmă uriaşă începe să se orienteze către oamenii din online, ba mai mult, Noaptea reducerilor de anul ăsta va avea o tematică tech-oriented.

Ce am aflat: timişorenii o vor asculta live pe Sonique, tanti aia semi-cheală care cânta „Sky”, „Alive” şi „It Feels so Good” când eram eu [mai] tânără.

Detalii despre eveniment, mai jos.

INTERNET, Google, Messenger, Facebook, Twitter sunt cuvinte care ne-au invadat existenţa cotidiană, acaparând pe zi ce trece tot mai mulţi utilizatori. E-NIGHT este noaptea în care până şi cei mai dependenţi internauţi vor fi invitaţi să se ridice din faţa calculatoarelor şi să vină la shopping la Iulius Mall.

Reducerile vor fi aplicate începând cu ora 18, în data de 13 noiembrie 2010. Echipa de sampling [căutaţi oamenii îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu „I’M AVAILABLE… FOR SHOPPING”] va distribui brăţări fosforescente celor care aleg să se conecteze la promoţiile din Iulius Mall.

La cumpărături de minimum 150 de lei, vor fi oferite premii „instant”, în limita stocului disponibil – 1 tricou inscripţionat şi 1 Coca-Cola. Din oră în oră [20, 21, 22, 23, 00, 01], pentru cumpărături de minimum 150 lei, va fi oferit un smartphone. Câştigătorii vor fi anunţaţi de Daniel Buzdugan. În afară de Sonique, se vor desfăşura şi Şuie Paparude şi DJ Elles.

1 Like = 1 zâmbet

Mii de Fani Facebook Iulius Mall într-o singură Noapte – fiecare fan pe care contul de Facebook al Iulius Mall îl dobândeşte echivalează cu un leu. Suma finală va fi donată pentru o cauză socială din comunitatea timişoreană. Pentru a uşura înscrierile, vor fi instalate staţii de Internet gratuit în diferite zone din mall. Toţi fanii vor primi ochelari fashionable.

2 thoughts on “Noaptea reducerilor la Iulius Mall, cu Sonique”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.