Noutăţi despre PRbeta

Am primit un mail cu noutăţi despre conferinţa PRbeta. Pentru că informaţiile sunt destul de clare, le pun aici cu copy/paste.

Relația dintre oamenii de PR, bloggeri și jurnaliști este tema centrală a conferinței PRbeta. Prima ediție își propune să aducă față în față oameni de comunicare din companii și agenții, bloggeri care se implică în campanii de PR online și jurnaliști care interacționează constant cu mediul online.

Conferința se adresează specialiștilor în PR, oamenilor de comunicare din companii – care folosesc mediul online în comunicare sau doresc să îi cunoască avantajele, consultanților independenți, studeților la comunicare și jurnalism, reprezentanțiilor instituțiilor publice, bloggerilor și reprezentanților presei din zona de centru și vest a țării.

Dorim să aducem specialiștii în comunicare cât mai aproape de reprezentanți ai agențiilor de PR și ai companiilor care au avut cele mai bune rezultate în comunicare online în 2010. Temele abordate în cadrul conferinței:

 • campanii de succes aplicate în online-ul românesc
 • studii de caz aduse de companii de nivel național
 • metode de monitorizare a brandului și ale campaniilor în mediul online
 • tipuri de interacțiune ale companiilor cu mediul online
 • categorii de bloggeri care pot fi integrați în campaniile de promovare
 • importanța comunicării cu presa online și cu blogurile din domeniu
 • campanii lansate de bloggeri
 • jurnaliștii și implicarea în campaniile online

La conferință vor vorbi reprezentanți ai companiilor care se promovează online, specialiști din cadrul agențiilor de PR, bloggeri care s-au implicat în campanii online în 2010 și jurnaliști online. Din partea companiilor vorbesc Ana Bulgăr, Ruxandra Predescu, Alina Crâncău, Bogdan Theodor Olteanu și Monica Jitariuc. Din partea bloggerilor prezintă Alexandru Negrea, Bobby Voicu, Raluca Popa și Andrei Crivăț. Iar din partea jurnaliștilor dăm cuvântul Cristinei Bazavan, Amaliei Matei și lui Victor Kapra.

Înscrierile la conferință au început azi, 28 martie 2011 și se încheie în data de 11 mai 2011. Mai multe detalii despre înscrieri găsiți aici. Doritorii ne pot susține online, cu unul din bannerele de aici.

Acest eveniment este organizat de PRbeta, cu susținerea Hotel Timișoara, Romtelecom, Petrom, Porsche Timișoara și ePayment și se desfășoară în parteneriat cu Inform Media, The Next Web România, TVR Timișoara și Kiss FM.

7 thoughts on “Noutăţi despre PRbeta”

 1. De curiozitate, ai primit newsletter? Eu m-am inscris si nu am primit nimic pana acum (desi m-am inscris de cateva saptamani bune).

 2. @Oana Cred ca sistemul de trimitere a newsletter-elor nu a luat si adresa ta de mail. Sau s-a strecurat vreun typo pe undeva. Te rog sa te mai inscrii o data. Newsletter-ul vine miercurea. Daca nici miercuri nu ai primit, te rog sa ma contactezi la adresa de mail de pe blogul meu.

  Scuze Denisa ca discutam pe blogul tau lucruri offtopic. Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.