Nu înţeleg interviurile din cluburi

– Cum ţi se pare atmosfera de aici? dum-dum-dum-bumţi-bumţi-bumţi
 SENZAŢIONALĂ! dum-dum-dum-bumţi-bumţi-bumţi
 Pentru cine ai venit în club în seara asta? dum-dum-dum-bumţi-bumţi-bumţi
– Pentru PITONG! dum-dum-dum-bumţi-bumţi-bumţi

Televiziunile şi-au făcut un obicei din a merge prin cluburi cu diferite ocazii – Paşte, Crăciun, Revelion, atunci când mixează un DJ mai cunoscut sau vara, la cluburile de la mare – şi de a lua „interviuri” piţipoancelor şi cocalarilor care sunt acolo în primul rând pentru a fi văzuţi şi apoi pentru ceea ce ei numesc muzică de calitate. 

Să-mi fie iertat, da’ eu nu văd rolul acestor interviuri. Înţeleg să difuzezi nişte imagini cu atmosfera dintr-un club, dar când reporterul se apropie de o persoană şi începe să-i urle în ureche şi nouă în microfon o întrebare, iar persoana intervievată răspunde tot urlând, pe mine mă deranjează.

Stai acasă, în linişte, şi vrei să vezi ce s-a mai întâmplat prin ţară şi lume şi dai peste un astfel de interviu. Ai impresia că-i sfârşitul lumii la cum urlă clubberii şi muzica din spatele lor.

Dacă nu ştiţi despre ce vorbesc, daţi un click aici – pe propria răspundere! Deci care-i logica acestor interviuri? De ce nu pot fi oamenii ăia scoşi în afara clubului, unde nu-i atâta gălăgie, şi de ce trebuie să suport eu, de acasă, bumţi-bumţi-ul lor? Şi asta nu se întâmplă doar la televiziunile de muzică, chiar şi PRO TV a difuzat un astfel de „interviu” azi, la ştirile de la 19 în care spuneau că la mare e cald doar noaptea.

4 thoughts on “Nu înţeleg interviurile din cluburi”

    1. @gaben.ro: Pe cuvânt că m-am gândit să-ţi spun ţie să faci un vlog despre asta. Că e mult mai uşor de explicat pe video decât în scris. Sau poate că am mai văzut filmuleţul şi mi-a rămas ideea în cap.
      Să zicem că great minds think alike. :) Te-am ţucat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.