O idee creaţă: maşina automată de spălat pe cap

Dintotdeauna mi-am invidiat hainele pentru felul în care miros atunci când sunt scoase din maşina de spălat. Sunt spălate fără ca ele să depună vreun efort, iar la sfârşitul ciclului de spălare, miros a… primăvară. Nu o dată m-am întrebat cum ar fi dacă şi noi, oamenii, am avea parte de un astfel de tratament.

Spălarea părului la coafor se apropie întrucâtva de o astfel de experienţă, dar nu la fel de mult ca spălarea cu maşina automată de spălat pe cap. Cum ar arăta viaţa noastră dacă ar exista COOLTRONIC 2010, care să ne ia toate grijile de pe cap, automat?

COOLTRONIC 2010 este o mașină automată de spălat pe cap, cochetă, cu interfață simplă și prietenoasă. Tot ce trebuie să faci este s-o așezi pe cap* și să apeși butonul de pornire! Ai la dispoziție șase programe pentru a ajusta vârtejul de plăcere în funcție de dorința ta:

 • Spălat
 • Imaculat
 • Stors
 • Uscat
 • Masaj la Tâmple
 • Gâdilat Delicat

Mai mult, mașina automată de spălat pe cap este eficientă și împotriva mătreții**. Părul tău nici nu se aşteaptă la un asemenea răsfăţ!

* – pentru rezultate optime, trebuie introdus tot părul în maşina de spălat.
**COOLTRONIC 2010 este o maşină de spălat pe cap cu rezultate asupra părului. NU tratează problemele scalpului, cum ar fi lipsa hidratării. Pentru acestea, folositi Head & Shoulders Moisturizing Scalp Care. Ajută la echilibrarea scalpului şi oferă hidratarea atât de necesară unui păr frumos. Cu ulei de migdale!

COOLTRONIC nu tratează problemele scalpului, cum ar fi lipsa hidratării. Pentru acestea, folositi Head & Shoulders Moisturizing Scalp Care. Ajută la echilibrarea scalpului şi oferă hidratarea atât de necesară unui păr frumos. Cu ulei de migdale! Mai multe detalii despre maşina automată de spălat pe cap, aici.

7 thoughts on “O idee creaţă: maşina automată de spălat pe cap”

 1. Hahahaaaaaaaa!!!! De treaba reclama!!!!!

  In prima faza ma uitam dupa ceva ghilimele, emoticoane d’alea care trag cu ochiul ghidus…Tare ma confuzasi. :D

  500k de euroi? Cred ca-mi cumpar doar samponu’. ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.