O idee pentru BRD-Net

Inspirată de aici.

Mi-ar plăcea ca, atunci când „se lucrează” în sistem, să nu-mi mai apară mesajul „Contul dumneavoastră a fost BLOCAT”, ci să mi se spună adevărul.


ACCES BLOCAT!

Din motive de securitate, accesul dumneavoastra este blocat


În plus, de vreo câţiva ani [vreo opt, nouă], majoritatea site-urilor merg şi fără să mai fie nevoie să tastezi „www” înaintea adresei; nu ştiu cum se numeşte chestia asta, dar sigur aveţi voi un „băiat de la IT” care să rezolve probleme şi să pot intra pe brd-net.ro, nu doar pe www.brd-net.ro.

14 thoughts on “O idee pentru BRD-Net”

 1. la problema asta cu bancile…
  ieri am folosit de 4 ori internet banking-ul de la bcr, si am stat de fiecare data cate vreo 30-40 de secunde sa se incarce fiecare pagina pana sa intru pe contul meu :(

 2. Pe vremuri mai aveau o tampenie. Pentru fiecare iban nou in care vroiai sa platesti, trebuia sa treci pe la banca sa faci o cerere sa fie adaugat in sistem.

  Peste asta au reusit sa treaca?

 3. am bagat duminica benzina de vreo 3 mil si dau sa platesc cu cardu..cardu ioc..cica a expirat.noroc ca mai aveam altu si am platit cu ala.la astia de la raiffeisen le e greu sa te anunte, mai ales cand le-a si venit cardu si-l tin ascuns in vreun sertar.

 4. pi bre..am si la alta banca card si acolo m-au anuntat cu o luna inainte ca imi expira cardu si ca trebuie sa ma duc sa-l ridic.
  nu mai zic ca mi-au si scris gresit numele pe card.
  ce am mai bestelit-o pe directoare,ca suntem si prieteni..!

 5. Draga Denisa,
  Mesajul mentionat nu apare in timpul unor lucrari de mentenanta, ci ca urmare a introducerii de 3 ori a unei parole gresite. Dupa 3 incercari nereusite, accesul a fost blocat, insa deblocarea intervine automat dupa 24 de ore, in conditiile in care nu exista alte incercari de accesare in acest interval si parola introdusa este cea corecta.
  In ceea ce priveste adresa web, http://www.brd-net.ro este un site securizat, datele sunt confidentiale si pentru criptarea acestora se foloseste un protocolul de securitate SSL 128biti (este in prezent cel mai puternic standard de securitate, care asigura confidentialitatea si integritatea datelor vehiculate prin Internet). Astfel, adresa site-ul trebuie introdusa ca atare: http://www.brd-net.ro.

 6. Inca nu ai reusit sa-ti depasesti problema asta ? Incearca sa introduci parola corecta din prima si nu o sa mai apara acel mesaj . Eu si colegii mei folosim BRD Net de aproape 3 ani si nu am avut probleme nici macar o data, nu stiu cum Dzeu altii se impiedica asa des , nu e acelasi site pt toti???

 7. @moderatorBRD, @Sandra: S-a întâmplat să îmi apară mesajul ăsta fără să introduc parola greşit. Am mers la bancă şi am aflat că „e de la ei”, se lucrează la sistem etc. Deci nu a fost vina mea că mi-a apărut mesajul prin care eram informată că mi s-a blocat accesul la cont.

  De ce ING poate să aibă un sistem mai mult decât decent, iar alte bănci, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.