Oare ce cafea bea doamna de la Carrefour?

Dacă aveţi un televizor funcţional în casă, sigur aţi văzut/auzit măcar o dată-n viaţă o reclamă la Carrefour. Pe Youtube n-am găsit decât una veche, dar e bună pentru ceea ce vreau să subliniez.

Atenţie, daţi click pe propria răspundere, cu propriul mouse, riscând să vă compromiteţi propriile boxe şi timpane!

Oare o ţin cu degetele într-o priză? Îi dau să bea, înainte de a înregistra reclamele, un bax de Red Bull? O găleată de cafea? Poate fumnează nişte „etnobotanice”? Sau poate vorbeşte aşa dub ameninţarea armei? Chiar aş vrea să ştiu ce anume poate determina un om normal să pară atât de fericit de nişte oferte banale.

7 thoughts on “Oare ce cafea bea doamna de la Carrefour?”

  1. Hai sa-ti spun un „secret”… ceea ce-i face (sa para) fericiti pe cei care apar in clipurile publicitare sunt banii incasati in urma spotului.
    Referitor strict la acest spot e de notorietate faptul ca avem multe „gospodine” care o indragesc pe Andreea Marin Banica asa ca a fost cea mai potrivita pentru acest rol. Daca participa o fata obisnuita nu avea acelasi impact asupra publicului-tinta. :P

  2. @Radu-Mihai Eu mă refeream strict la doamna cu vocea. Nu la Andreea Marin, că ea a apărut o singură dată în reclamă, dar vocea aia e de la începuturi aceeaşi, cu aceeaşi intonaţie de zici că vine potopu’ dacă nu cumperi!

  3. @Danyel, sau nu. Sincer nu prea ma intereseaza cum vorbeste tipa aia, daca preturile-s mai mari ca la vecinu`, atunci cumpar de la vecin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.