ON. VodafON.

Vodafone a lansat revista ON. Cu informaţia asta şi fără prea multă speranţă, am intrat în magazinul Vodafone din Hunedoara şi-am întrebat, aşa cum părinţii noştri probabil că întrebau, acum 20 de ani, de carne la alimentară, dacă „a apărut revista ON?”. Apăruse şi-am primit-o.
Angajatul Vodafone m-a întrebat: „Da’ de unde ştiaţi de ea?”
„De pe blogul lui Victor Kapra” [păcat că nu putem pune link când vorbim ].
„Aha”.

Am răsfoit-o şi e relativ OK pentru o revistă gratuită, deşi nu îmi dă foarte multe informaţii; te învaţă cum să-ţi faci un blog, cum să nu scrii prostii pe blog [să faci ce zice popa, nu ce face popa, corect?]; prea multă „cultură urbană”, prea mult targetată pe tinerii bucureşteni, o bubă mare într-un titlu: „Faceţi cunoştiinţă!”…
Da’ e primul număr şi sper ca, pe viitor, să am ce citi în ea. Nu de alta, dar ar fi păcat de copacii care se taie ca eu şi alţii ca mine să aflăm ceea ce ştiam deja de pe bloguri.
Ufff, pare un „review” negativ, dar nu e. Mă bucur că a apărut o revistă [gratuită] pentru tineri, mă bucur că Vodafone a investit într-un astfel de proiect, sper să se autodepăşească cu fiecare număr şi în sfârşit, simt că primesc ceva palpabil [da, mă, sunt zgârcită, dacă vreţi voi!] în schimbul sutelor de mii [de lei vechi, clar] pe care le plătesc, lunar, celor de la Vodafone.

1 thought on “ON. VodafON.”

  1. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Ce s-a întâmplat cu revista ON?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.