Ordinea ştirilor

  1. EBA a strâns suficiente semnături pentru a se înscrie ca independent în cursa pentru alegerile europarlamentare.
  2. O familie de români a murit în cutremurul din Italia.

De ce este mai important faptul că Elena Băsescu şi-a depus candidatura pentru Parlamentul European decât moartea a trei români într-un cutremur? De ce, de trei zile, pe toate posturile de televiziune şi la toate posturile de radio se dezbate subiectul „Gigi Becali la bulău”? Nu mai putem de grija lui Becali acum? Parcă era un cioban analfabet, de ce arestarea lui a devenit un subiect de importanţă naţională?

Azi-mâine jurnalele de ştiri vor începe noutăţi din pârnaie, de la Jiji din celulă, ce-a mai făcut Tolea Ciumac, pe unde mai umblă Magda, ce vedetă siliconată a mai născut, „starea divorţului” Mihaelei Rădulescu de Elan Schwartzenberg şi apoi, spre sfârşit, un mic grupaj de ştiri cu adevărat importante. Eventual cât „curge” genericul şi prezentatoarea-şi aranjează ţâţele şi mai ia o gură de apă.

Panem et circenses, adevărat grăit-au romanii! Dă-i românului circ, o bucată de pâine-şi mai poate lua din ajutorul de şomaj şi gata, a uitat de toate grijile.

3 thoughts on “Ordinea ştirilor”

  1. tragic este ca si televiziunile „de stiri” lucreaza deja doar cu cacaturi de astea. ca pana acum, mai aveai o alternativa. satul de accidente si tot felul de oligofreni in stirile protv migram spre realitatea. acu de abia astept sa mut pe proteveu sa scap de idiotii lui vantu.

  2. Vina e in primul rand a noastra… televiziunile ofera ce se cere.

    Daca de fiecare data cand ar da stiri cu jiji sau cu eba am butona telecomanda atunci stirile astea ar disparea din peisaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.