„P” de la Pantofi pentru copiii nevoiaşi

„Copii pentru copii” este numele unei campanii umanitare de strângere de pantofi pentru copiii nevoiaşi.

Dacă sunteţi din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Timişoara sau Iaşi şi aveţi prin casă pantofi vechi, care le-au rămas mici copiilor voştri, puteţi face o faptă bună donându-i. Pantofii vor fi igienizaţi, triaţi şi apoi donaţi unei asociaţii care are în grijă 250 de copii.

Cei 250 de copii aflaţi în grija asociaţiei Ana şi Copiii provin din familii foarte sărace din Bucureşti şi din zonele limitrofe. Ei primesc alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte de la asociaţie. Unii dintre ei sunt ajutaţi la lecţii în Centrul de Zi al asociaţiei, iar părinţii lor sunt ajutaţi să îşi găsească locuri de muncă.

Pantofii care le-au rămas mici copiilor voştri îi pot încălţa pe aceşti copii nevoiaşi; pentru ei, aceştia vor fi pantofiorii noi pe care părinţii nu-şi permit să li-i cumpere. Voi scăpaţi de nişte obiecte care nu vă mai sunt de folos, iar copiii de care se ocupă asociaţia se bucură de încălţări noi.

Pantofii pentru copii pot fi donaţi până duminică, 10 iunie, în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Timişoara şi Iaşi. Oricine poate dona, trebuie doar să mergeţi cu pantofii la magazinul ECCO din oraşul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.