Papuci de la Botticelli

În Russe, într-un magazin de încălţăminte, am găsit o pereche de şlapi foarte faini, iar după ce am hotărât să-i cumpăr, am observat şi eticheta: Paolo Botticelli. Bineînţeles că mi-am amintit de episodul din Seinfeld în care Elaine era foarte deranjată de faptul că Gail Cunningham i-a remarcat pantofii şi a întrebat-o de unde i-a cumpărat, ca apoi să le povestească şi altora despre cum îşi cumpără Elaine papuci de la Botticelli.

Diferenţa dintre pantofii Botticelli cumpăraţi de Elaine şi cei pe care i-am găsit eu în Bulgaria este că primii sunt Botticelli shoes, creaţi de Luciano Padovan, iar cei din urmă, autohtoni. Adică bulgăreşti. Oricum ar fi, 12 euro pentru o pereche de şlapi nu mi s-a părut exagerat de mult, mai ales că i-a plătit Sebi. Thanks again, man!

2 thoughts on “Papuci de la Botticelli”

  1. Am observat ca iti place si tie Seinfeld la fel de mult cum imi place si mie.. a devenit o dependenta chiar.. vroiam sa iti recomand.. The new adeventures of old Christine.. e un serial in care personaj principal este Julia Louis-Dreyfus.. iar ca personaj nu mi se pare foarte schimbata de Elaine.. probabil producatorul o fi fan Seinfeld.. oricum.. o prezinta ca o femeie divortata cu un copil ,locuieste cu fratele ei care este o combinatie Kramer+ George cateodata.. sunt multe faze in care se comporta precum Elaine .. iar asta e bestial! ma simt ca la o continuare la Seinfeld

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.