Parfumuri pentru #distracţie sau #relaţie

V-am spus că nu sunt femeia unui singur parfum. Nu am reuşit să găsesc unul despre care să spun că mi se potriveşte în orice moment, că aş vrea să-i simt mirosul în fiecare clipă. Am o grămadă de parfumuri şi le port după inspiraţia de moment, fără excepţie.

Unul singur s-a apropiat de statutul de „The Perfume”, Flower by Cynthia Rowley, lansat şi „întrerupt” de AVON în urmă cu câţiva ani. Când am aflat că n-o să-l mai găsesc, mi-am cumpărat o sticluţă nouă pe care am pus-o bine, iar când s-o termina cea pe care o aveam deja începută, am încă unul. Totuşi, parcă şi parfumul ăsta e prea intens, nu „merge” chiar în fiecare zi.

Eu asociez parfumurile cu stări. Pentru zilele în care am nevoie de încurajări şi cuvinte frumoase şi ca să mă ridic din pat aleg un parfum proaspăt, pentru zilele de sărbătoare am trei parfumuri „grele”, cu miros puternic şi care rezistă mult timp pe piele, pentru zilele de vară aleg parfumuri uşoare, fresh, de preferinţă cu note de citrice.

Nu suntem la fel în fiecare zi – cel puţin eu nu sunt, aşa că nu pot să miros la fel în fiecare zi. Sau să fie asta doar o caracteristică a Balanţelor? 

AVON ne propune două parfumuri pentru două stări diferite:

FEMME, pentru #relaţie

Femme se poziţionează ca aroma celebrităţii, pe care tu o poţi purta ca o divă. Acum, voi ştiţi că eu sunt departe de a mă considera o divă, de-asta atunci când am participat la şedinţa foto organizată tot de AVON, am pus pozele pe Facebook şi mi-am zis „anti-diva”. Ba m-am simţit mult mai bine în blugi şi cămaşă kaki decât într-o rochie – simpatică, dealtfel – cu păsărele colorate. Parfumul Femme are ca ingrediente principale pară, magnolie şi ambră şi face parte din categoria floral-fructată.

Femme pare un parfum numai bun pentru #relaţie, adică… înţelegeţi voi unde bat.

OUTSPOKEN INTENSE, pentru #distracţie

Tot din categoria floral-fructată, Outspoken Intense este [încă] un parfum lansat de cântăreaţa Fergie în colaborare cu AVON. Are ca note de vârf fructul de stea, mure şi citrice, cele de mijloc sunt de gardenie, floare de portocal şi floarea pasiunii, iar notele de bază sunt date de mosc, ambră şi lemn de cedru.

La fel ca Fergie, femeia care poartă acest parfum este senzuală, lipsită de inhibiţii şi pasională, mereu în centrul atenţiei, fiind conştientă de puterea sa de atracţie. Ştie că feminitatea este arma ei secretă. Na, în centrul atenţiei nu-mi place să fiu, dar asta nu m-ar opri să-mi aleg un parfum care să mă plaseze în centrul atenţiei mele. :D Adică dacă eu vreau să mă simt într-un fel şi floarea de portocal din Outspoken Intense mă ajută în sensul ăsta, o să aleg parfumul chiar dacă e destinat persoanelor în a căror descriere nu mă regăsesc.

Outspoken Intense este parfumul pe care probabil că l-ai alege într-o seară în care ieşi cu prietenele în club, deci este perfumul pentru #distracţie. Eu nu prea ies în cluburi – nu că am avea cluburi prin judeţ, dar nu mi-a plăcut niciodată muzica dată atât de tare încât să nu-ţi mai poţi auzi gândurile! -, dar îmi aleg parfumurile şi în funcţie de locul în care merg şi de activitatea pe care urmează să o fac. Deci, pentru distracţie, Outspoken Intense pare să fie numai bun.

Şi nu vă faceţi griji, dacă nu aţi găsit încă aroma perfectă pentru o zi ploioasă de toamnă, cum se anunţă zilele următoare, AVON are în portofoliu nu mai puţin de 200 de parfumuri pentru Ea şi El, aşa că aveţi de unde alege. Nu vă recomand eu unul anume, pentru că gusturile sunt diferite, dar n-aş merge pe parfumuri „uşoare” în perioada asta.

În luna noiembrie va avea loc ediţia cu numărul doi a evenimentului Inspiration Challenge, în cadrul căruia zece artişti din cinci domenii diferite (design vestimentar, bijuterie, ilustraţie, design de produs şi fotografie) vor realiza lucrări inspirate de anumite parfumuri de la AVON.

Femme şi Outspoken Intense sunt surse de inspiraţie în categoria Design de Produs, iar artiştii implicaţi în această categorie sunt Mădălina Teler şi Liliana Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.