Pastă de dinţi care vindecă tot!

Felicitările mele sincere „creativului” care a convins clientul că ăsta e un text bun pentru radio. Serios, eu nu aş fi în stare să pitch-uiesc aşa eva nimănui, cu atât mai puţin să pară că şi cred în ideea pe care încerc să o vând.  

Totul s-a întâmplat pe parcurs. La început, îmi simţeam gingiile uşor inflamate şi în cele din urmă a început sângerarea. Medicul stomatolog mi-a zis că este o afecţiune gravă, care duce la pierderea dinţilor: inflamaţie gingivală. Din fericire, mi-a fost recomandată Lacalut Aktiv! Pasta de dinţi medicinală Lacalut Aktiv oferă protecţie împotriva paradontozei şi opreşte sângerările gingivale. […]

Concret, doamna suferă de o boală gravă, dar ce noroc că a descoperit pasta de dinţi care a pus capăt tuturor problemelor sale cu dinţii şi gingiile!

Înţeleg că poate nu sunt bugete mari în advertising-ul „de radio”, că poate vocea este a cuiva cunoscut [ca să se facă economie], dar poate că dacă în loc să plătească 50 de difuzări zilnice ar plăti doar 30 şi de restul banilor ar crea o reclamă ascultabilă, nu am mai schimba cu toţii postul de radio în draci, la ora când toate au reclamă.

Nu ştiu voi, dar eu una m-am săturat de reclama mizerabilă la Zenela Med [aia cu mâncărime, roşeaţă şi miros neplăcut – stimate „doamne”, dacă aveţi toate astea, spălaţi-vă şi mergeţi la ginecolog, zău aşa, nu vă mai daţi cu unguent!], de astea alarmiste la Lacalut, de toate medicamentele care ne promit că scăpăm de tot felul de simptome fără să ne mai spălăm, fără să ne abţinem, fără să facem mare lucru. Bată-vă ciuperca piciorului să vă bată!

7 thoughts on “Pastă de dinţi care vindecă tot!”

  1. Ma, ca asculti un cacat de reclama la zenela glina, mai e cum mai e.Dar, sa asculti acest cacat de reclama, in timp ce esti intr-un restaurant de tip fast food si esti cu bucata de pui in gura, crede-ma, e tare nasol.DAca mai ai si o imaginatie din aia bogata si iti imaginezi cam cu arata pasarica uneia care se incadreaza in targetul medicamentului….s-a dus dracu si nu mai avem nevoie de medicamente de slabit, ca nu mai mancam :))

  2. Mda, urasc reclama asta plus ca mai e una tot la pasta de dinti in care se zice ca iti trateaza dintii plus ca face alte minuni, aceia cu inalbirea dintilor.

  3. Daca ar fi functionat toate reclamele, acum daca zambeam reflectam razele solare, ca tot cu diverse versiuni de Colgate sau Blend A Med ma spal de ani de zile si dintii mei sunt exact la fel. Sa se rezume la ideea ca pasta de dinti si periajul curata dintii si dau un miros mentolat in gura si atat, ca asta e adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.