Pe ce se mai cheltuie banul public la Deva

Pe iepuraşi înfiorători precum cel din imagine, de exemplu.

iepuras deva 1

Vă imaginaţi vreun copil bucurându-se la vederea acestui mic monstru kitschios?

Sau pe sensuri giratorii – 12 în total. Realizate până în aprilie 2008: patru bucăţi. Următoarele două: la intersecţia Bulevardului 1 Decembrie cu Bulevardul Iuliu Maniu, respectiv în zona Dacia Service.


iepuras deva 2

iepuras deva 3

18 thoughts on “Pe ce se mai cheltuie banul public la Deva”

 1. :)):)):)) Ieri am trecut pe langa el! :)):)):)) Iepuroiul (sau, ma rog, iepuroaica) ca iepuroiul, da’ circulatia (alea 4 strazi principale inchise) m-a dat pe spate! :)):)):))

 2. hai ma ca e „dragut”. trebuia sa il fi vazut pe cel „natural” de la Vanatoarea de Oua. si sa fi vazut cat au tras copii de el si l-au urecheat in poze :))

 3. asa este peste tot mai ales acuma ca vin alegerile :)) deci … banii cetatenilor platitori de taxe si impozit :)) sunt aruncati pe excursile alesilor, delegati, vezi vai doamne e pastele si trebuie cumparate OO :)) se fura de la sefu cel mare pana la pupincuristul mai mic in functie ..

 4. cum a zis si bogdan avem si noi unu` in bt…numai ca are si un cos pe langa.
  lumea a inceput sa se adune ca la circ pe langa el si sa faca poze, pana a aparut unu` care a incercat sa scoata bani din asta:))
  poza la minut 6 lei :|
  ce le mai coace unora 8-|

 5. Denisa, cred ca esti cam frustrata de jobul tau de `aproape jurnalista` esti super rautacioasa, Iepurasul e f f dragut copiii mei l-au indragit rau si sper ca anul asta au sa mai aduca unul

  1. Laura, e bine să crezi. Da’ crezi prost, nu sunt deloc frustrată. Mă mai „jenează” comentatorii care mă muşcă de fund pentru că le jignesc iubiţii conducători, da’ mă scarpin şi trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.