Penibili

Politicienii care apar pe sticla doar o data pe an, pentru a le ura oamenilor chestii de sarbatori, si atunci citesc urarile [care incep, invariabil, cu „fie ca” sau „cu ocazia”] de pe o hartie aflata in fata lor, sub camera cu care sunt filmati.

Oamenii cu pretentii de intelectuali, care se fac ca recita din memorie poezii la TV, dar care au privirile atintite asupra hartiilor „ajutatoare”.

Cititoarele de prompter care dau din cap, zambesc, isi iau mine grave, dar care se dau de gol atunci cand citesc cate un cuvant gresit si-atunci e clar ca „buna ziua” ca habar nu au despre ce citesc.

Aceleasi prompteriste care rad ca vitele cand vorbesc despre accidente, morti, victime, inundatii.

N-ai cu cine…

3 thoughts on “Penibili”

  1. Si sa stii ca nu sunt singurii.Sub sloganul tara arde baba se piaptana, Romania e o tara plinsa de surprize.Nimic nu trebuie sa te mire.Dar nu suntem singurii.Am dus un grup de cetateni turci sa viziteze casa poporului.Oameni in varsta seriosi etc.Cand au iesit afara pe langa faptul ca nu stiau engleza si le-am tradus tot ce spunea ghidul , undeva la vreo 10 m de iesirea din casa poporului s-au pus pe tras vanturi care mai decare.Am ramas blocat.Nu stiam ce sa fac sa rad sau sa imi fie rusine de rusinea lor.In timp ce trageau vanturile se incurajau si foloseau replici gen : sa nu fi de deochi. Never mind rasa omaneasca e plina de multe necunoscute :)

  2. Cu ocazia sfintelor sarbatori ale Craciunului, Primaria comunei X, va ureaza Sarbatori Fericite!
    semnat, primar Y

    Cam asa suna toate si se plimba niste scripturi penibile, pe la televiziunile locale, la care nu se uita nimeni…Bani negri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.