Penibilul săptămânii

Aș putea face o rubrică permanentă cu astfel de oameni, dar de cele mai multe ori, prefer să-mi ocup timpul cu altceva. Săptămâna asta, am primit un trackback de la un blog al cărui nume-mi suna cunscut. Intru să văd ce-a scris omul și citesc asta:

Deci omul mărturisește clipind des că n-a auzit de mine.

Cine-o fi Denisuca asta și de ce? Aaa, e nevasta unui blogger cunoscut, deci de-aia e și ea cunoscută. Aha.

Greblăm puțin prin comentariile de pe denisuca.com, blogul ilustrei necunoscute, de care Laurențiu n-a auzit, pe care n-a comentat niciodată și deci nici gura nu-i miroase, și găsim nici mai mult, nici mai puțin de opt comentarii.

Asta cum se numește? A linge unde ai scuipat? Sau invers? Oricum ar fi, Laurențiu al nostru este penibilul săptămânii. Trolling is so ’90’s, my friend.

13 thoughts on “Penibilul săptămânii”

 1. Ceea ce a facut el e intr-adevar destul de josnic si merita sa i se dea peste nas, totusi o jumatate de dreptate cred ca tot are pentru ca pana la urma nu cred ca Sebi ar ramane foarte calm daca tu ai pleca cu un ilustru necunoscut in China, iar el ar ramane sa faca curat acasa (lucru pentru care de altfel nu cred ca poate sa-l acuze cineva :P). :)))

 2. Pingback: Tweets that mention Denisuca – nevastă de Coşmar » Penibilul săptămânii -- Topsy.com
 3. Bai, eu una recunosc ca am ajuns aici de ep blogul sotului tau. Dar nu citesti un om si ii mai si comentezi articolele daca te-a convins sa ramai acolo. Oricum nu prea pricep problema lui. E frustrat ca nu are nicio sansa sa petreaca o noapte de vis cu tine (don’t break my legs PLEASE :) )? Anyhow, multa bafta!

 4. Hahaha :) Da’ pănă la urmă cine ești tu Denisuca, că n-am auzit nici eu de tine? :)

  P.S. Eu am să te susțin pe tine, vreu să merg cu o necunoscută în China, dar mă scoate din sărite widgetul ăla, mie nu-mi merge :(

 5. un cretin, ce poti sa-i ceri :) mananca cacao cu atatia oameni de fata. cred ca majoritatea am aflat de blogul tau prin intermediul lui Sebi, dar, asa cum a spus si Somebody, nu Sebi ne-a determinat sa-ti ramanem cititori fideli :) tine-o tot asa in continuare! mie una imi placi :)

 6. Da, intr-adevar ciudat articol a scris Laurentiu. De mentionat ca daca cineva castiga in mod real foarte mult de pe urma acestei campanii, este vorba de Pagini Aurii si nu neaparat de cei 5 bloggeri „sefi de trib” care oricum nu au nevoie de acest concurs pentru a-si mari traficul si, implicit, incasarile din publicitate.

  In ceea ce priveste premiile. Eu m-am inscris la concurs alaturi de Cabral stiind ca si daca, prin minune, ar fi sa castig una dintre excursii nu as putea sa particip. Am facut-o doar pentru „socializing” si pentru ca, dupa cum zice Pierre de Coubertain, important e sa participi.

  O zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.