Personalităţi ale Orăştiei: Aurel Vlaicu, Florin Medrea…

Nu ştiu cine e Florin Medrea. După nume, ar putea fi tatăl unei foste colege de-a mele din şcoala generală. Nu am nimic cu omul Florin Medrea, dar am ceva cu webdesigner-ul Florin Medrea, care deţine site-urile e-orastie.ro şi medrici.com. Asta pentru că Florin Medrea a făcut site-urile orastie.info.ro şi turdas.ro, site-uri oficiale ale primăriilor acestor localităţi, dar a „scăpat” câteva cuvinte-cheie importante pentru el, cum ar fi:

medrici, florin medrea, medrici.com, e-orastie.ro, firme orastie, Medrici.

<ironie>Desigur, aceste cuvinte sunt relevante pentru cei care caută informaţii despre municipiul Orăştie.</ironie> Nu se ştie niciodată de unde pică următorul client. Dar cât de etic o fi să-ţi laşi „urmele” în descrierea unui site pe care l-ai făcut, pe bani publici, pentru o primărie?

Ce descriere apare pe Google la primul rezultat pentru căutarea „Primăria Turdaş”? Păi…

Primaria comunei Turdas, turdas, pricaz,spini,rapas,orastie,administratie publica, administratie publica locala,primarii,primarie,primaria,primar,medrici

Pe lângă asta, la „legături utile”, pe site-ul turdas.ro, există un link către medrici.com. Ruşinică!

10 thoughts on “Personalităţi ale Orăştiei: Aurel Vlaicu, Florin Medrea…”

 1. It-st destept, cu firma pe faliment, ma promovez moka pe banii contribuabililor, mi se pare normal… ce dracu, ai lucrat acolo, sa te alegi cu ceva macar… medrici? nu cumva programezi melci?

 2. Nu cred ca e vorba doar de nesimtire ci si de o ilegalitate.

  Apropo imi dai voie sa il critic si eu la mine pe blog? Iti cer voie pentru nah… tu ai descoperit subiectul.

 3. Cred ca pana acuma, acesta este al 4-lea site al Orastiei. Intrebare: ai fost cu o anume Simona Medrea in clasa? Despre ea e vorba?

 4. Poate asta a fost condiţia pentru crearea site-urilor, poate nu a fost plătit din banii publici. Nu aveţi de unde şti asta.

  Dar ce este mai gav, în legătură cu martinesti.ro, Firefox şi Chrome îl indică ca şi conţinând malware. Uitandu-ma în sursa din pagina principală văd chestii ciudate.
  când vezi asa ceva în sursa unei pagini, nu este lucru curat pe acolo.

 5. Institutiile publice nu au cum sa faca intelegeri de genul asta… adica munca pro bono in schimbul unor servicii de genul. :P

 6. Mai incet cu laudele (?!) ca se rasuceste Aurel Vlaicu in mormant.

  Lasand glumele deoparte imi fac mea culpa pentru acele keyword-uri. Le-am scos din site-urile incriminate. Nu le-am pus neaparat cu un scop anume. Web design-ul nu este principala mea activitate(e-orastie.ro l-am inregistrat tocmai pentru ca orastie.ro era deja inregistrat de Comser Hunedoara; am vrut sa-l pun la dispozitia celor de la primaria Orastie- fara suprataxe- insa pana acum nu a existat un interes in acest sens). Am lasat doar linkul de la finalul paginilor care face trimitere la cel care a asamblat acele site-uri.
  Orastie.info.ro nu mai pot sa-l modific pentru ca nu mai lucrez in primaria Orastie din 2004, dar o sa-l rog pe informaticianul de acolo sa scoata acele keyworduri care fac trimitere la mine.

  Cat despre banii contribuabililor din Turdas sau Martinesti – acele site-uri au costat in jur de 150 de lei – adica doar contravaloarea domeniilor .ro . Nu e chiar pro-bono , insa am o colaborare destul de lunga cu ei pentru a putea sa le ofer drept bonus gazduirea acelor site-uri . Din pacate sunt destul de sarace in continut pentru ca nu primesc din interior date pentru publicarea pe site.

  Martinesti.ro l-am scos pentru o perioada din cauza acelui malware. Sursa este in faptul ca au avut mai multe PC-uri virusate si trimiteau mailuri prin acest server de mail.

  Sunt nascut in ’72 deci nu cred ca ai fost colega cumva cu fiica mea.

  Spor la treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.