Plictiseala de vineri seara

Nu citi postul ăsta dacă nu ştii ce-i aia Gilmore Girls. O să te enerveze.

De curând, am început să mă uit din nou la Gilmore Girls, un serial care mi-a plăcut şi la care mă uitam de câte ori aveam ocazia, mai ales pentru Lauren Graham aka Lorelai Gilmore.

În primul sezon, am observat o greşeală: Lorelai nu este invitată la masa de Crăciun acasă la părinţii ei – cu care nu se înţelege, bla bla, dar la care e obligată să meargă la cină în fiecare seară de vineri, aceasta fiind condiţia pusă de mama ei atunci când i-au împrumutat banii pentru şcoala lui Rory. Bun, deci Lorelai nu e invitată, da’ îi spune lui Rory să-i aducă nişte plăcintă de mere “de-aia bună”.

Cine s-a uitat la Gilmore Girls ştie că părinţii lui Lorelai schimbă servitoarele şi bucătăresele ca pe ciorapi, aşa că e puţin probabil ca mama lui Lorelai să ştie să gătească. Atunci de unde pofta lui Lorelai pentru plăcinta cu mere “tradiţională”, dacă în fiecare an o făcea altcineva? O fi fost vreo reţetă a casei, pe care o respectau toate? Nu de alta, da’ mama lui Lorelai nu ştia nici să încălzească o pizza pe care o avea în congelator.

În loc de concluzie, îmi vine să mă întreb – pentru a nu ştiu câta oară – de ce naiba mă uit eu la filmul ăsta, dar fiecare episod mă convinge că nu-i chiar timp pierdut. Chiar îmi place…

5 thoughts on “Plictiseala de vineri seara”

 1. am citit postul asta desi nu stiam ce e GG.
  nu m-am plictisit.
  acum, ca s-a terminat postul, o sa mut pe alt program, poate mai prind un film, ceva :D

 2. omg! i love GG! am toate dvd-urile cu cele 7 sezoane! si ai dreptate pare a fi o greseala dar poate ca lorelai a fost vinerea trecuta (si sansele sunt ca o servitoare sa reziste o saptamana:) asa ca isi aduce aminte de apple pie-ul de saptamana trecuta!
  does it make sense?
  scuze de romgleza!
  ps iti citesc blogul destul de des dar daca mai vorbesti de GG promit sa il recomand la fff multa lume :)

 3. Inca un fan GG. Pacat ca s-a terminat, cred ca mai era loc de macar un sezon. Si, daca tot mi-ai adus aminte de serial, dupa episodul din Lost din seara asta am sa fac un mic maraton cu primul sezon din GG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.