Poze din telefon

Post inspirat de Cristina Bazavan [care, apropo, organizează din nou un „sale caritabil” pe blog, acum e momentul să vă cumpărați chestii faine la prețuri mici și să faceți, în același timp, o faptă bună].


Când se anunță scumpiri – de exemplu, o creștere de preț spectaculoasă a uleiului, the right thing to do este să-l ții în depozit și să-l scoți la un preț mai mare. Kaufland știe!


O reclamă simpatică, la intrarea în Cluj, pe Feleac.


De la LukOil, pentru clienții săi, nu-mai respect! Și toalete defecte, că-i mai comod să lipești o hârtie pe ușă decât să cureți după toți fraierii.


În coșul de gunoi din toaleta pentru dame buda pentru femei dintr-un Kaufland, în apropierea zilei de 1 Decembrie, o clientă a realizat că Unirea nu ține neapărat de istorie sau patriotism. Poate fi și o chestiune de grade.


Ceva vesel.


La fabrica Farmec din Cluj Napoca se colectează selectiv.Lala. Daniel Lala, de la Kiss FM Reșita & Caransebeș. Și Denisa Bârgău, ex-Lala.


„Și eu vreau respect!”, strigă limba română. Realitatea TV n-o aude.


Vara asta, o pisicuță din curtea vară-mii a vrut să plece în lume, așa că s-a culcat în mașina lu tata, acolo unde o vedeți, în spatele volanului. Am găsit-o la timp și am returnat-o proprietarilor.


Tot de la Farmec, un fotoliu care sigur are o poveste de „viață” impresionantă. Sigur a fost cânva un fotoliu frumos și admirat… acum e loc de așezat fundul la fumoar. :* Ce ți-e și cu viața asta!


O zebră în parcare la Kauflandul din Hunedoara.

Toate pozele sunt făcute cu Nokia E63.

16 thoughts on “Poze din telefon”

 1. Pingback: Curatenia de sarbatori « Just Me…Just Silvia
 2. Hahahah poza cu Unirea in cosul de gunoi de la toaleta de femei! Cat de ghetto poate fi :) O fi palmat`o una si a baut`o la WC.
  Cat despre N63, nu prea ii faci reclama asa, pozele nu sunt de buna calitate.

 3. @maddy: nu vreau să-i fac reclamă, I was just stating a fact. :P

  Ziua ies OK, când am lumină suficientă [vezi cea cu zebra din parcarea Kaufland], dar seara e prăpăd. Ata ete.

 4. ah! good then :)
  pozele pe iphone (prima varianta) imi ies la fel de bine, sau rau, depinde cum privesti. din pacate nu`mi duc camera foto digitala dupa mine tot timpul si e mai usor sa fac poze cu telefonul.

 5. @maddy: plus că mai sunt şi locuri pe unde-i ciudat să scoţi camera, prin urmare, cu telefonul e mai simplu. Sigur, mi-ar plăcea să am unul cu o cameră mai deşteaptă, dar nu vreau să-l schimb acum, sunt mulţumită de ce ştie.

 6. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » Poze din telefon 2
 7. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » HTC ChaCha: câteva sfaturi şi o husă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.