Şapte ani de PR Forum

PR Forum 2013

PR Forum 2013

PR Forum este cea mai mare conferinţă de comunicare şi relaţii publice din România şi anul ăsta ajunge la cea de-a şaptea ediţie.

PR Forum 2013 se desfăşoară în perioada 25 – 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul cuprinde două zile de conferinţe, seminarii intensive, workshop-uri interactive şi o gală de premiere a celor mai buni specialişti din industrie.

De fiecare dată când anunţă Cristi Manafu, prin al său Evensys, câte o conferinţă, îmi doresc să fiu acolo pentru că ştiu că absolut toate evenimentele sunt „must attend”. Nu ştiu cum am „reuşit” să nu ajung încă la nici o ediţie de PR Forum, dar dacă sunteţi în Bucureşti în zilele de 25 şi 26 aprilie, ar fi bine să mergeţi. Iar dacă nu sunteţi din/în Bucureşti, dar vă pasionează PR-ul sau lucraţi în domeniu, faceţi bine şi mergeţi!

Prima zi a evenimentului include două conferinţe şi trei secţiuni de seminarii care vor aborda tendinţele, oportunităţile şi provocările actuale ale industriei de PR şi comunicare. Printre temele abordate, se numără: 

  • Personal Branding pentru Manageri
  • Strategii pentru Comunicare Integrată
  • Brands Communications
  • Tendinţele Anului în Relaţii Publice
  • PR Specializat

O noutate la PR Forum 2013 va fi raportul „Cum văd clienţii piaţa de PR”, realizat de Unlock Research exclusiv pentru eveniment. Studiul va dezvălui cum văd marile companii industria de comunicare şi relaţii publice, care sunt aşteptările, oportunităţile şi provocările pieţei.

Tot în cadrul PR Forum, Evensys lansează o nouă iniţiativă pentru practicienii în comunicare: PR ACADEMY, o platformă de cursuri interactive. PR ACADEMY cuprinde o serie de cursuri ce se vor desfăşura pe parcursul întregului an şi vine în întâmpinarea unei nevoi neacoperite pe piaţa locală: training-uri de comunicare interactive şi actuale. Pe 26 aprilie, vor avea loc primele patru cursuri: Crisis Comunication Today, susţinut de GMP PR, Social Media for Public Relations, susţinut de GolinHarris şi Effective Internal Communication Planning, susţinut de Image PR.

Aici vă puteţi înscrie.

1 thought on “Şapte ani de PR Forum”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.