Prea tânără pentru a fi gropărită

Zice Groparele cătră mine, când am fost la Arsenal Park: „Să ştii că o să te bag la mine-n blogroll. Da’ nu te văd bine, pentru că acolo îi cu sens unic, odată ce-ai intrat, nu mai ieşi! Aşa să ştii!”.

M-am bucurat, că no, nu oricine beneficiază de un loc în blogrollu’ lui Groparu. Plus că toate locurile-s personalizate, fiecare rezident are groapa lui, cu cruce pictată manual de Gropar.

Şi aştept.

Şi aştept.

Şi aştept.

Cre’ că s-o gândit Groparu’ că-s prea tânără să-mi pună cruce. :-<

12 thoughts on “Prea tânără pentru a fi gropărită”

 1. Oferta 21.10.2008

  From:
  Arhi

  Add to Contacts

  < ... >

  Arhi mi-a suspendat blogul , am platit 6 milioane pe domeniul.ro /mai mult am platit hostingul pana la sfarsitul anului … am nevoie de timp pentru a-mi putea transfera posturile …

  1. Nicole, nu ştiu ce ai tu de împărţit cu Arhi şi sincer, nu este treaba mea. Dacă nu ţi-am aprobat prima dată acest comentariu, l-ai mai dat o dată. Nu ştiu de ce îţi imaginezi că eu mă bat pe burtă cu Arhi şi că dacă-i arăt mesajul ăsta el se va executa şi va face… ce? Cât timp ai avut un schimb de mailuri cu ei, bănuiesc că ai încă adresa lui şi îi poţi scrie personal.
   În plus, nu pot fi de acord cu publicarea unui mesaj confidenţial, care ţi-a fost adresat doar ţie. Dar repet, nu vreau să mă bag, aşa că leave me out of this! Te rog!

 2. Tulai, tu Denisa, da’ tu, femeie maritata, inca mai crezi ce-ti zice baietii?

  Remediai, da’ numa dupa ce-mi stersei rusinea de pe ochii mei care e mai sensibili ei, asa, ca au obraz mai suptire ca mine, si io-i reneg, ca ma inerveaza.

  Nebuloasa vad ca o plecat cu altu de la mine din blogroll! Da’ am prins-o de par si am adus-o la loc.

  Bag sama ca blogrollul meu o luat-o mai razna ca mine! Plus ca am auzit ca umbla prin Cluj de nebun, si agatza gajici minore prin crajme studentesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.