Presa scrisă nu o să moară

Nu are cum să moară, nu trebuie să moară şi mai ales nu vreau să moară. Chiar dacă unii zic că e fain să stai pe WC cu Galaxy Tab-ul, mie-mi trebuie o revistă.

Pe net nu am răbdare să citesc un articol de trei-patru-cinci pagini, într-o revistă, da. Plus că îmi place să cred că articolele scrise pentru print sunt redactate cu mai multă atenţie şi – mai ales – corectate înainte de a primi bunul de tipar, în timp ce articolele scrise pentru online nu sunt atât de bibilite – pe Internet ai oricând posibilitatea să editezi, dar chestiile tipărite, odată ce au primit BT-ul, nu mai pot fi modificate.

Apoi, mie-mi place la nebunie mirosul pe care-l are o revistă „proaspăt” tipărită. Cred că sunt chiar dependentă de mirosul ăla, pe care nici o tabletă nu poate să-l aibă.

Şi dacă tot am deschis subiectul ăsta: cumpăraţi Decât o Revistă şi susţineţi jurnalismul adevărat. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să plâng cu o revistă-n braţe, dar jurnaliştii de la DoR m-au făcut să vărs nişte lacrimi. Bineînţeles că nu e ăsta singurul motiv pentru care vă recomand DoR. Am găsit în ea articole scrise bine, aşa cum mi-ar plăcea să existe în toată presa scrisă. Din păcate, am mai spus-o, sunt puţine reviste care merită cumpărate. Eu nu ratez DoR, Esquire şi Tabu. Şi dacă vrem să avem în continuare presă scrisă, singurul mod prin care putem face ca acest lucru să se întâmple este să o cumpărăm.

Ce reviste mi-aţi recomanda?

11 thoughts on “Presa scrisă nu o să moară”

 1. Pingback: Tweets that mention Denisuca – nevastă de Coşmar » Presa scrisă nu o să moară -- Topsy.com
 2. Cumpar doar Rebus si Sudoku, atunci cand plec pe undeva. In rest citesc online totul. Sunt extrem de putine publicatiile care nu freaca aceleasi articole de pe net. Nu vad de ce as plati pentru articole furate sau traduse din online, cand pe net le am gratis :)

 3. eu cumpar harper`s bazaar, apare o data la 2 luni. daca iti place moda e ok.
  am ajuns sa o iau din obisnuinta pentru ca aparand atat de rar, eu deja vad ultimele tendinte si creatii pe internet si le recunosc in paginile revistei.
  de cand cu internetul am renuntat la reviste, mai cumparam reviste mondene dar acuma nu mai vad rostul, stirile alea expira foarte repede si pe internet apar la cateva ore dupa ce se intampla.

 4. Desi sunt subiectiv, dar recomand Tenispartener, atat celor care au cunostinte despre sportul alb, cat si celor novici in domeniu. Bine scris, arata bine, pe intelesul tuturor.

 5. @Gyerko Szabolcs- Laszlo: Asta e OK pentru cei interesaţi de tenis. Eu vorbesc despre revistele generaliste, cum este „DoR”, de exemplu.
  @Radu-Mihai: Şi „Libertatea pentru femei” e la fel de tare, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.