Primăvara începe cu… Profi. Și cu zâmbetul tău, femeie!

Nu știu despre voi, dar eu, una, m-am săturat de iarnă. Nu m-am „cam” săturat, nu că mi-aș dori zile mai calde, ci chiar m-am săturat definitiv de frig și iarnă, nu mai vreau să văd centrala pornind pentru că temperatura din casă a scăzut sub 21 de grade Celsius, nu mai vreau să văd parbrize aburite sau înghețate, dimineața, nu mai vreau să cumpăr lichid de parbriz care nu îngheață până la -20° Celsius, dar care… îngheață pentru că afară-s și mai puține grade (am pățit iarna asta…), nu mai vreau să las mașina acasă de frică (am făcut-o și pe asta, când era zăpada mai multă decât abilitățile mele șoferești. VREAU CĂLDURĂ! VREAU PRIMĂVARĂ!

În paranteză fie spus, îmi place că pe lângă renașterea naturii, pe lângă ghiocei și mărțișoare și buchete vesele de flori, se dezmorțesc și companiile și se umplu magazinele de promoții. Eu sunt concursomană; chiar dacă am șanse foarte mici să câștig ceva, îmi place să particip, să răzuiesc, să înscriu coduri, să simt că pe lângă produsul cumpărat, am ocazia să mai câștig ceva.

Iată, așadar, că pe lângă vremea ceva mai blândă, prima zi de primăvară ne aduce încă o veste bună: o promoție de la magazinele Profi. Bonurile fiscale de minimum 15 lei vă pot aduce una dintre cele 100 de casete cadou oferite zilnic (deci un total de 800 de casete) sau marele premiu: un set de bijuterii din argint, cu perle de Mallorca si cristale Swarovski.

Ca să participați, trebuie doar să înscrieți bonul în aplicația de Facebook Profi, în perioada 1-8 martie. Regulamentul concursului este disponibil aici. Succes la cules premii și zâmbiți mai mult, ca să le faceți și celor din jur primăvara frumoasă!

Foto featured: Spring, de la Shutterstock

2 thoughts on “Primăvara începe cu… Profi. Și cu zâmbetul tău, femeie!”

  1. M-am inscris la concurs. Sper sa imi porti noroc! Iti multumesc ca datorita tie am aflat despre acest concurs. Eu imi fac cumparaturile de la piata si de la alt supermarket de obicei, dar de data aceasta am facut o exceptie, si nu regret.
    Success tututor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.