Promoţie, da’ numa’ dacă ne place faţa ta

Am primit acum ceva timp, prin posta, niste taloane de la L&M, taloane cu care, la cumpararea oricarui pachet de tigari L&M, primeam gratuit un al doilea pachet. Cum majoritatea promotiilor faine le sunt destinate fericitilor din orasele mari – in cazul de fata, Bucuresti – al doilea pachet il primeam daca cumparam tigarile din Mallu’ nu-stiu-care sau din benzinariile OMV si MOL.
Am luat cateva pachete din MOL-ul din Hunedoara, ca e relativ aproape de mine (io fiind pietoana, se-ntelege), dar am continuat sa imi fumez Winston-ul meu cel de toate zilele, ca nimic nu se compara cu el. Apoi, cand promotia era, banuiesc, pe terminate, am primit un SMS de la L&M:

Tutunul dauneaza bla-bla. Nu-i asa ca noul L&M este wow? Daca nu ai profitat inca de oferta, vino acum in magazine (sic) cu taloanele L&M!

Si ma duc eu iar la MOL-ul vecin; n-aveau decat L&M rosu. Am renuntat la idee, oricum sunt cam naspa tigarile, pana zilele trecute, cand eram ferm convinsa ca promotia s-a incheiat. Totusi, am mai facut o vizita MOL-ului din Hunedoara, unde am intrebat, frumos, daca mai e valabila promotia. „Nuuuuuuuuu!!!”, mi-a raspuns, aproape consternata, tanti de acolo. Nici mie nu mi-a placut fatza ei, asa ca am preferat sa imi iau tigari de la MOL-ul din Orastie, ca tot aveam drum. Intamplator, am intrebat si acolo daca mai e valabila promotia si daca ma pot „servi”. Si ce sa vezi? La MOL-ul din Orastie mai era valabila. Si mi-au dat si L&M, de care-am vrut eu.
De-aia imi place mie Orastia. Ca e un oras mic, cu oameni draguti.
Cat despre oamenii de la MOL-ul din Hunedoara, e a doua oara cand ma supara. Prima data l-au furat cu nerusinare pe tatal meu, care a fost suficient de fraier incat sa isi achite cumparaturile cu un card. Logic ca achitase mai mult decat cumparase, pentru ca si el e genul care are incredere in ai’lalti oameni.
Concluzie: MOL Hunedoara a intrat pe lista mea neagra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.