Publicitate pe pâine, la Hunedoara

Nu chiar pe pâine, dar la restaurant. Spre deosebire de anii trecuţi, anul ăsta, hunedorenii au avut parte de Noaptea Devoratorilor de Publicitate, vineri, 26 ianuarie, în restaurantul Hotelului Rusca din Hunedoara.
Până acum vreo doi ani, evenimentul era destul de bine mediatizat şi atrăgea sute de vizitatori, poate şi pentru că se desfăşura la Casa de Cultură [acum Casa de Cultură „Drăgan Muntean”] din Deva. Anul ăsta, în schimb, am văzut o singură reclamă, la un post local de televiziune [Deva TV sau TV Deva, încă nu m-am lămurit cum îi zice] şi nimic mai mult.
În plus, ţin minte că în anii trecuţi se călca lumea în picioare la NDP, anul ăsta a fost chiar lejer. Poate că organizarea lui într-un oraş… altul decât Deva a fost de vină, deşi am auzit că ar urma o reeditare şi în municipiul-reşedinţă-de-judeţ care este Deva. :>>
Totuşi, nu am văzut tineretul vesel care apărea altă dată la NDP, nu am văzut nici o trupă (prin 2003 sau 2004 a fost Desperado), nici măcar un prezentator nu celebru, dar de care măcar să fi auzit.
Am avut, în schimb, parte de reclame – că de fapt, pentru aia ne-am adunat acolo.
Nu compar premiile de anul ăsta [vreo opt doze de Shot&Go, o umbrelă şi o chestie de la Volkswagen, plus un premiu nedefinit acordat de o firmă care se ocupă cu organizarea de evenimente] cu ce au oferit sponsorii în anii trecuţi [îmi amintesc jenantul moment când soţul Monicăi Cucu, cea care prezenta ce era de prezentat, Paul Ciuci, a câştigat marele premiu pus în joc, o centrală termică], pentru că eu nu mă duc la NDP pentru premii, nici pentru agitaţia dinaintea difuzării reclamelor sau din timpul pauzelor, ci exclusiv pentru publicitate. Totuşi, concluzionez că premiile puse în joc au un cuvânt greu de spus în atragerea boborului. Drept dovadă, după a doua „repriză”, sala era pe jumătate goală. Iar la sfârşit, ca de fiecare dată, am rămas vreo 10.
Dar, una peste alta, a fost fain. Şi dacă se mai face, mă mai duc. :P

Poze:

[Click pe poze pentru varianta originală]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.