Redescoperă România – the end?

Inițial, programul meu post-Redescoperă România era mai lung. L-am schimbat în momentul în care mi s-a aprins beculețul deasupra capului și am realizat că Acceleratul o-mie-şapte-sute-nu-știu-cât nu e singurul tren care pleacă spre Deva. Cu biletul pentru următorul Rapid în buzunar, cele două ore și jumătate petrecute în compania „Nedoamnei” au trecut de parcă ar fi fost o jumătate de oră. Nici nu mi-a venit să cred când alarma telefonului „m-a tras de mânecă”, pentru că mai aveam doar 15 minute până la plecarea trenului.

Doamna R. m-a urcat în tren, a fost o gazdă foarte simpatică şi mă bucur că am putut s-o mut, în pseudo-blogroll, de la „ppl i haven’t met yet” la „ppl i know”.

În articolul anterior, am zis că ultimul obiectiv vizitat în formaţie completă a fost Mănăstirea Dealu, de lângă Târgovişte. De fapt, ne-am luat rămas bun în Petrom-ul din Găeşti. Ne-am îmbrăţişat, ne-am urat de bine, Doru mi-a spus să nu mai fumez, unora li s-au umezit ochii, Ana mi-a mulţumit [!] că am participat la Redescoperă România, ne-am mai pupat o dată, ne-am îmbrăţişat şi-am plecat spre Bucureşti. Cele 5 ore dormite, în medie, pe noapte şi-au spus cuvântul, aşa că am tras un pui de somn până în Bucureşti. Un foarte, foarte mic pui de somn de numai o oră. M-am trezit buimacă: visul frumos se terminase.

Dar, aşa cum spunea şi Ruxa, povestea merge mai departe. Sunt onorată că am făcut parte din prima echipă care a redescoperit România în 2011. Chiar dacă nu voi mai participa şi la următoarele excursii – să se dea la mai mulţi, ca să ajungă la toată lumea!, o să păstrez în memorie, pe Facebook, Twitter şi pe blog amintirile preţioase din prima excursie Redescoperă România pe 2011.

Vă mulţumesc, încă o dată, pentru tot. Şi, pentru ultima oară v-o spun: Redescoperă România este un proiect Petrom, susţinut de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

5 thoughts on “Redescoperă România – the end?”

  1. Pingback: Mesaj din trenul Bucuresti – Iasi | Comunicarea este Nonverbala by Lavinia Biberi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.