Reluare: Decât că sunteţi de căcat!

Primesc pe mail, deşi m-am dezabonat de mult, ştirile de la newz.ro. Ştiri preluate din tot felul de ziare de căcat, pseudo-tabloide gen „Atac”. Iata ce zice o astfel de ştire:
„Daca va inchipuiti ca doamna Marin Banica poseda un celular de ultima generatie, care costa sute de euro, va inselati. Vedeta TVR-ului prefera un simplu Nokia 6100 al carui pret nu depaseste 1.500.000 de lei vechi, in magazinele de specialitate. La mana a doua, acest telefon poate fi achizit ionat chiar cu 800-900 de mii de lei. Cunoscand apetitul Andreei pentru lucrurile scumpe, putem decat sa ne gandim ca respectivul aparat are valoare sentimentala pentru aceasta. Altfel, nu ne putem explica ce cauta un obiect atat de ieftin in buzunarul unei soferite de ML.”

Foarte mult cred că şi-au stors creierii cei de la Atac până au scris ştirea asta. Sau mă rog, o fi reportaj, în viziunea lor. Păi după dracu’ mai zicem noi de manelişti că nu ştie să să exprimă, când un ziar naţional (la urma urmei, asta e, deşi îmi vine să vomit) foloseşte expresii ca „putem decat sa ne gandim”. Io zic că puteţi decât să puneţi dracu’ mâna pe o carte de gramatică şi să vedeţi când se foloseşte DECÂT.

Ştirea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.