Reluare: Puiul reîncărcat

Din 21 septembrie 2006.

Săptămâna asta, am ce am cu puiul. Ce să fac, dacă nici ei, publicitarii, nu ne lasă în pace. De fapt, de data asta au comis-o cei de la GMP, pentru Uniunea Crescătorilor de Păsări din România. Am văzut un spot absolut jenant care-mi spunea că puiul gătit nu face nici un rău (dai cu puiu’-n cap la babă şi a dracu’ hoaşca, nici nu se clinteşte!), apoi am ajuns pe un site idiot, numit fengpui (come on, people, ce dracu’). Toate ca toate, dar când văd că şi IQads prezintă campania asta ca pe una „haioasă” şi „inspirată”, îmi vine să vomit. E drept că articolul apare sub formă de ştire, probabil luată dintr-un comunicat de presă al GMP, dar aveam o părere mult mai bună despre IQads şi chiar îmi plăceau articolele lor. Vezi spotul cu babele aici. No, n-am dreptate?

1 thought on “Reluare: Puiul reîncărcat”

  1. Asta e asa o chestie care incerca sa fie kool/trendy pe net dar n-a iesit… adica a mizat pe un limbaj si un comportament presupus a se adresa multor oameni… asa cam ca nenea ala chel de ne-a zis s-o facem legal. Dar a dat-o mai rau in bara.

    Cea mai proasta reclama ever made eu as zice ca e cea in care Xena si Catwoman se plang de durerile menstruale… paduden :D Suna… ca si cuvantul paduden…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.