Revelionul la TV? Multumesc, nu

In anii trecuti, daca nu aveam unde sa merg sau ce sa fac de Revelion, ma mai uitam la televizor. Pe-atunci nu erau atatea bloguri de citit, ma invarteam doar pe cateva forumuri si la sfarsitul anului nu prea era activitate pe net, cel putin nimic care sa ma intereseze pe mine. Rar de tot gaseam ceva interesant de vazut pe posturile romanesti, in general preferam sa caut un film bun sau macar un documentar mai de Doamne-ajuta. In cea de-a doua jumatate a anilor ’90, recunosc ca ma uitam, ca toata lumea dealtfel, la „PROtevelion”.

De cativa ani insa, am evitat sa urmaresc programele TV, pentru ca nu mai sunt in „targetul” lor. Anul trecut, am auzit ca la PRO TV s-au difuzat manele, deci a fost un fel de Revelion al tiganilor si cocalarilor, pentru ca, nu-i asa, „asta se cere”. Aceeasi placa pe care ne-o pun astia de pe la TV cand justifica difuzarea emisiunilor gen Nora pentru mama, Iarta-ma, Scuza-ma sau Crimele de la ora 5.

Se pare ca anul asta a fost randul Antenei 1 sa gandeasca si sa difuzeze un program de maxim interes cu ocazia Revelionului. Gutarevelionul Minune de Vito. Chiar asa de jos au ajuns televiziunile? Exista oare „mai jos”? Cat de jos?

5 thoughts on “Revelionul la TV? Multumesc, nu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.