Rezultatele alegerilor locale la Hunedoara?

Am votat.
Am ajuns în Hunedoara mai repede decât preconizam, aşa că am fost şi la vot. Iniţial, scrisesem pe cine-am pus ştampila, dar apoi am şters postul, pentru că, la urma urmei, e treaba mea. Nu vreau să dau socoteală nimănui. Probabil că voi mai scrie despre asta.
Ce mă enervează e că site-ul Insomar e căzut, televiziunile de ştiri au scris doar despre oraşele mari, ăştia de prin presa locală deja sforăie, bag seama, iar eu nu ştiu cum „stăm”. De fapt, cum stau ei. Eu stau foarte liniştită. Ştiu că n-o să se schimbe mare lucru, pentru că nici un primar nu e Superman sau Wonder Woman şi nu are cum să transforme, în mod miraculos, Hunedoara dintr-un oraş amărât în ceva cu mult mai bun. Sau poate că e posibil, da’ o să fiu foarte sinceră şi-o să vă spun că, deocamdată, nu mă mai interesează. Eu mi-am făcut datoria, am votat, acum e rândul lor.

Ştie cineva pe unde găsesc rezultatele pentru judeţul Hunedoara?

P.S. Nu sunt foarte coerentă din cauza oboselii. Trag pe dreapta şi revin mâine, sper, cu mai multă voie bună.

8 thoughts on “Rezultatele alegerilor locale la Hunedoara?”

  1. cea mai buna metoda , votul nul :)) cate o stampila pe fiecare:)))…
    bine ca sunt minor am 14 ani si nu am drept de vot ca ce s’ar fi ales de buletinele de vot pe care le’as fi primit :))

  2. Daca cauti pe google ‘rezultate alegeri locale hunedoara’ insemnarea asta a ta e primul rezultat numai ca atunci cand incerc sa intru pe pagina ma redirecteaza catre your – needs . info. (ca sa poti observa chestia asta probabil ca va trebui sa dai clear cache mai intai)

  3. Si eu am patit o redirectionare. Am cautat hunedoara expres si la linkul catre blogul tau am fost redirectionat. Acum merge. :|

  4. Se pare ca problema nu apare doar spre blogul tau. E de studiat. Apare cand accesezi siteuri prin cautari Google. Ori o fi de la DNS ori de la Google (de asta ma cam indoiesc).

  5. Bine ca la voi se mai schimba ceva. La noi in vale e destul de clar, tot aia sunt. Buhaescu la Uricani, Rezmerita la Lupeni, Ritzi la Petrosani si tot Ile e si al Vulcan. Bine macar ca nu is niste comunisti obositi…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.