RoBlogFest 2008

Fuse şi se duse.
Am ajuns la Fabrica deja obosită după o noapte nedormită [stomacul meu a făcut figuri… ] şi drumul Hunedoara – Bucureşti. La 8.30 era deja plin de blogărime, am primit un tricou, o insignă pe care scrie BlogJob [vă sună cunoscut? şi mie!]şi saitulu’ Caţavencu, mi s-a făcut poză cu tricoul [oare vom afla vreodată de ce? :D ], apoi am primit o bancnotă de-o bere de la Adobe.
Scările care duc la etajul superior sunt naşpa, bine măcar că scrie pe perete “Watch your step”. Dacă nu ştii engleză, te-ai scos! :D
Am ajuns la concluzia că sunt foarte mulţi bloggeri cu care nu am şi n-aş putea să am nici o legătură, nici o treabă, de nici un fel. M-a surprins Baghy Oaki, care mi-a adus patru pixuri şi era să nici nu-mi spună cum o cheamă – adică ce blog are. Mulţam din nou!
Am revăzut oameni pe care-i ştiam mai ales de la Blogaria, am cunoscut câţiva oameni noi, Mufică s-a pozat cu toată lumea. A fost frumos, deşi mi-ar fi plăcut să pot socializa mai mult. Dar m-am simţit ca la… fabrică.

Poze cu toată lumea, deseară.

EDIT: Deci da, era Oaki, sunt io tare de urechi. Scuze!

9 thoughts on “RoBlogFest 2008”

  1. Măi, Baghy a zis, deşi mi s-a părut ciudat… Damn! :(( Acum n-o să ştiu niciodată cine era. Poate dacă îmi va lăsa un comentariu aici… Offffffff!

  2. da,eu sunt,oaki:))) scz,eram timida,asa sunt eu de fata cu adultii,si in special la cn am sent mai inferior:D.sper ca iti plac alea, my pleasure:)

  3. Drăguţa de tine, da’ de ce să-ţi fie ruşine de mine? Data viitoare te trag eu de mânecă! :)
    Mulţumesc mult pentru pixuri, a fost cea mai frumoasă surpriză în seara aia! :*

  4. Denisuco … zic … bine ca ne-am cunoscut si noi la festinul blogger-ilor! :) Sa mor io daca-am inteles ceva din harababura aia! Poate alta data, la vreo manifestare mai … omeneasca … :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.