România – a şaptea putere economică europeană?

Tăriceanu vorbeşte prostii la TV – că guvernarea liberală a transformat România într-o ţară „la care Uniunea Europeană să uită cu mândrie” şi câte şi mai câte aberaţii. România poate deveni a şaptea putere economică europeană, România este mare şi tare şi poate deveni şi mai mare şi mai tare, cu ajutorul liberalilor.

Aşa era şi-acum 20 de ani, se făcea cincinalu’-n patru ani şi jumătate, eram grozavi şi tot restul lumii ne invidia pentru bogăţiile noastre, depăşeam planurile de producţie… ce mai, eram No. 1!

Oare mai pune cineva botu’ la aberaţiile politicienilor de azi?

7 thoughts on “România – a şaptea putere economică europeană?”

  1. Mai sunt ei optimisti care sa puna botu si la vrajeli d-astea. Eu nu stiam de faza asta si acuma m-am blocat rau de tot. Trebuie sa ai o gramada de tupeu sa afirmi asa ceva in Romania de azi.

  2. Spre echilibru ar trebui sa pui si o timpenie spusa de Base (are o gramada mare de ele), ca altfel s-ar intelege ca PD-L, PSD sau alt partid ar fi mai buni decit liberalii. Toti o apa si-un pamint…

  3. eu sunt din punct de vedere economic si politic un sustinator al neoliberalismului si al lui John Maynard Keynes, partidul national liberal este singurul partid care are cheia cu privire la o crestere economica sustenabila prin insasi ideologia lui de dreapta „Dacă populația nu găsește de lucru și nu este bine plătită, nu ne putem aștepta ca puterea de cumpărare să crească.” JOHN MAYNARD KEYNES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.