Nici nu ştiu dacă să râd sau nu

De ziua mea, colegii mi-au făcut cadou, pe lângă maşinuţa teleghidată care ar trebui să mă transforme dintr-o şoferiţă fără maşină într-o proprietară de maşinuţă, o carte de dezvoltare personală. Cum nu am auzit despre citit că ar fi omorât pe cineva, am zis că nu strică s-o citesc, chiar dacă nu sunt fana cărţilor de self help.

La pagina 34 am dat peste următorul paragraf:

„Am devenit celebru, am câştigat bani şi mi-am creat toate capcanele unei vieţi strălucitoare. Programele mele de televiziune se bucurau de un succes uriaş, câştigam mai mulţi bani ca niciodată şi aveam o prietenă frumoasă, care era topmodel. […] Totuşi, o întrebare îmi revenea mereu în minte: dacă am tot ce mi-am dorit vreodată, atunci de ce mă simt atât de gol pe dinăuntru?” 

– Paul McKenna – O viaţă nouă în 7 zile

Vă vine în minte vreun personaj celebru de la noi?

11 thoughts on “Nici nu ştiu dacă să râd sau nu”

  1. Mi-ai luat vorbele Miki…si eu ma gandeam tot la el. Dar mai este unul mai „mandrutz” care are o impresie si mai buna despre el. Doi oameni care au avut in spate tati. Problema este ca un om care-si considera viata perfecta are cel mai mare gol sufletesc. Ce este de fapt femeia frumoasa: cea care e top model si asa vrea sa ramana pentru ca nu doreste sau ii este frica de copiii sau de faptul ca timpul ei va fi dramuit in alt fel decat dupa regulile care si le-a impus acum? Serviciul care aduce mai multi bani decat ai visat si ai multi prieteni. S-au intrebat acesti oameni daca nu ar avea acel statut cam cati dintre „prieteni” i-ar mai fi aproape sau macar l-ar mai suna? A obtinut totul usor: serviciul si femeia frumoasa. Daca ar fi luptat pentru ele le-ar fi pretuit….acum se intreaba: „da si? de acum ce va fi?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.