Salutări din Capitală

Ieri am adunat multe impresii din Bucureşti, dar acum nu am nici cheful şi nici coerenţa necesare pentru a le relata.

Cu liniuţă:

– pe toţi stâlpii sunt afişe cu „executăm puţuri”, pe multe ziduri scrie „Justiţia e ineficientă” şi în cele mai multe locuri scrie „Muie Steaua”, „Muie Dinamo” sau „Muie Rapid”

– în tren, doi tipi povesteau despre Simeria. Cică în satul ăla din judeţul Hunedoara toată lumea vinde cruci. „Tot la două-trei case vedeam că scrie Executăm cruci„, zicea un gagiu. Păi da, măi, oameni buni, pentru că în Simeria funcţionează Marmosim, o firmă care prelucrează marmura. Şi cum angajaţii sunt şi ei din Simeria, normal că s-au specializat şi şi-au tras câte un biznis micuţ. Cam cum a făcut şi Badea biznis cu chibriturile după ce a aprins primul chibrit şi a crezut că dacă ştii să le aprinzi, te pricepi la biznis. Mă rog, zic şi io.

– LG a lansat TV-ul LCD LH5000. TOATE detaliile le găsiţi aici.

Deocamdată atât. Să fiţi cuminţi. :D

14 thoughts on “Salutări din Capitală”

  1. Ce e pe stalpi iti faci cruce! La mine in zona facultatii numai cazari se ofera, altii vand manuale si cursuri.. si cel mai genial este unul care „cauta sa sponsorizeze un student pt bursa in strainatate” yeah right!

  2. Ai fost aici? Cum ti s-a parut?:) Cand ai fost?
    Sper ca n-ai mai avut parte de cocalari si tratamentes specific noua, bucurestenii…cei mai mai tarani din tara, in capitala.

  3. Denisuca, iti recomand sa vii in Bucuresti doar daca ai o treaba atat de importanta incat nu se poate rezolva decat fiind prezenta aici. Asta e un oras din care ar trebui sa plecam cu totii. Sa mergem la munte, la aer curat, nu sa ne distrugem sanatatea aici. :)

    1. Răzvan, să ştii că exact asta fac. Vin de câteva ori pe an, îmi rezolv treburile sau mă mai întâlnesc cu lume, apoi mă întorc în oraşul meu, unde poluarea este suportabilă, preţurile sunt decente, oamenii mai puţini şi mai civilizaţi, mizeria mai puţină şi iarba mai verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.