Salutari din Timisoara

Ah, de cand vroiam sa scriu asta pe blog!

In sfarsit, dupa lupte seculare care au durat vreo patru ani, Dana, prietena mea cea mai buna, a reusit sa ma „momeasca” in orasul meu natal. Pauza in care mentionez ca shaorma home-made by Dana a fost cea mai buna shaorma pe care am mancat-o vreodata. Nu ca mi-ar fi frica de Dana sau ceva, nu ca m-as teme ca o sa dorm pe pres, dar chiar a facut shaorma buna, dintr-un biet curcan de la ea de acasa, care a murit pentru ca noi sa fim bine hraniti. Inchidem paranteza si continuam.

Problema nu era ca n-as fi vrut eu sa vin, dar intre toate plecarile prin restul tarii impreuna cu Sebi, nu gaseam timp si pentru Timisoara. Asta pana cand ne-au chemat cei de la Pedaleaza.ro.

Vineri a fost o zi „grea”, am dat o scurta raita prin mall cu Dana, Sebi si Titzuka, sambata bem, iar duminica unii vor pedala, in timp ce altii ii vor admira si aplauda.

Si totul ar fi perfect daca eu nu as stranuta la fiecare 20 de minute. Cred ca ma paste o raceala urata. :(

7 thoughts on “Salutari din Timisoara”

  1. Ahh, mall-ul toti cand vin trebuie sa viziteze mall-ul. Nu e cine stie ce:))
    Din partea unui locuitor din TM iti urez bun venit si sedere placuta:D

    Eu ma bucur ca se mai fac activitati de genul, sa se mai implice si lumea. Sportul oricare ar fi el este benefic organismului si mai ales ca acest eveniment mai scoate lumea din casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.